Ounz - hele poslední post k Daře, ty debilní kecy u dnešní fotky jsou pro tebe fakt normální? Nenadarmo se říká, že zoufalý lidi dělají zoufalé věci. A z ní ta zoufalka teda sálá, přitom tyhle ubohosti nemá zapotřebí.
VIP zjevy
jitřenka jedna věc jsou debilní kecy a druhá věc je usuzovat, že je to určitě kvůli tomu, že nemá chlapa ![]()
Potrefenáhusa
fakt jako, takhle se z toho patriarchátu nedostanem, když si to budeme dělat i samy.
jitřenka jedna věc jsou debilní kecy a druhá věc je usuzovat, že je to určitě kvůli tomu, že nemá chlapa
![]()
Ounz - hele poslední post k Daře, ty debilní kecy u dnešní fotky jsou pro tebe fakt normální? Nenadarmo se říká, že zoufalý lidi dělají zoufalé věci. A z ní ta zoufalka teda sálá, přitom tyhle ubohosti nemá zapotřebí.
Ja myslim, ze to tady nikdo nerozporuje, ze ta fotka s popiskem je trapna - proto se taky objevila v tomto vlakne, ze jo. Ale tvoje presvedceni, ze jediny duvod, ze Dara takhle blbne, je, ze nema chlapa, je jeste trapnejsi, promin.
martek01 Photoshop a poradnej
MP Marge - až toho nej... bude mít, tak to budou pro změnu zamilovaný bláboly, aby Jasmina a všichni záviděli tu lásku nebeskou. Patriarchát z toho dělá ona, opravdu jsme pipky a kurvy abychom chodily na jednání polonahé ? Nebo snad eskort na každou poradu ? Na oš. chlapů najde, na život to bude horší, ujišťuji tě, že chlapi jí do kolonky oš. na jednu noc zařadí velmi rychle ( možná v ní už kdysi byla, uvádím možná,protože to mám z doslechu, přítomna pánských večírků jsem nebyla) . Neomlouvej se, já jsem jen realistka, trapně se teda fakt necítím. Na porady nahá nechodím a podřízení mě respektují. Kdo chce, může dle jejího vzoru pokračovat a jít v práci do naha.
Ja Daru osobne neznam, ale jsem si temer jista, ze jeji fotka s popiskem byla nadsazka, a ne oficialni doporuceni, abychom vsechny chodily na porady nahe.
Navic, a to uz se opakuju: O tu fotku a to, ze se ti nelibi, tady vubec nejde. Jde o to, ze tvoje mineni, ze Dara takove fotky dela jen proto, ze nema chlapa, je fakt prezitek, pochazejici z dob, kdy se vseobecne verilo, ze zena musi mit chlapa (a rodinu), aby byla normalni. Jako zena, ktera stravila vetsinu sveho dospeleho zivota jako happy single, takovehle generalizace fakt neocenuju. To opravdu nemas ve sve socialni bubline zadnou zenu, ktera momentalne s nikym nechodi - a je uplne normalni!?
Komentovat fotku je jedna vec; vyiadrovat se "znalecky" k tomu, co Daru k fotce vedlo, je vec druha. Pokud fakt nevidis rozdil...
jitřenka Kecy sou debilní, ale to usozování tvoje je taky debilní.
jitřenka jedna věc jsou debilní kecy a druhá věc je usuzovat, že je to určitě kvůli tomu, že nemá chlapa
Děkuju
Tohle fakt NESNASIM, takovy kecy jako "potrebovala by chlapa, to ma z nedostatku sexu..." Netusila jsem, ze takovy stupidity je schopna vypustit zena.
Kokoska ale je, třeba moje matka :/ podle ní každý můj životní problém pramení z absence chlapa, i případná mrtvice nebo že mě přejede auto.
žena ženě vlkem.
taky jsem si myslívala, že tyhle stereotypy, že žena, která nemá děti a manžela, je podřadná, vadná, neschopná, nervózní a potřebuje sex, jsou na ústupu, ale nejsou. jak zůstaneš poslední nezadaná v rodině, najednou se objeví.
Kokoska naprosto s tebou souhlasím
jitřenka Kecy sou debilní, ale to usozování tvoje je taky debilní.
No a uvahama na tema, kdo Daru osuka nebo neosuka, tomu jeste dala korunu ![]()
Jiná Realita ze svobodna bezdetna kolem 30 je divna, to jsem slysela, ale spis ze jako odmita ten zensky udel... Takovou, ktera by jine zenske rekla, ze na nervozitu potrebuje sex a chlapa,fakt neznam. Leda tak chlap ze by ji bodnul na stehovani skrine nebo skladani uhli ![]()
MP Marge Viď..chlapi to řikali, tak to musí bejt pravda!
Ounz Rozhodne!!!
![]()
jitřenka Nejlepsi by bylo pominout uplne trapnost teto debaty, stejne jako trapnost Dary na instagramu, ktera je teda tak nejak stabilni I kdyz chlapa oficialne ma nebo nema. Ale neda mi to, ona je vylozene rozhodnozka, kdyz zila x let s tim Homolou a ted x let s Rytmusem, oba se na ni vykaslali, u obou rozchodu se prezentovala, ze je z toho fakt nestastna, no vylozene rajda jako blazen!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje