Lamicka jen jsem ji zahlédla a jak píšu, šaty se mi líbily, vůbec jsem neřešila, jak jí sedí. Takže je to možné.
VIP zjevy
Mutziputzi takhle samotny moc pekny, ale kdyz pak pres to mela kabat, tak to uz nebylo dobry. vzhledem k tem sirokejm kalhotam mel ten kabat divnou dylku...
Mirka to ano, ty saty jinak byly moc pekny
Karja - jsi mě zase pobavila, s přehledem to natřu mladým holkám, od postavy Dary nemám tak daleko, jen bez plastiky. Jinak vcelku ráda tě čtu, ale být tebou než sepisovat romány jak mám v autě binec, tak je rychlejší a praktičtější ho uklidit. ![]()
Ps : I oblečená jsem atraktivní, to jen čas naučí...
jitřenka Tak tebe chci doma, ty bys mi to auto uklidila nez bych vypla motor! Ale mozna by bylo lepsi v nem mit porad bordel!
jitřenka uka ja si te dam na lednicku!
Asi řádnej matroš ![]()
Houdová
Ona vychovává sama děti, že? Nějak mi to nepřipadá jako dobrý nápad ![]()
Ona vychovává sama děti, že? Nějak mi to nepřipadá jako dobrý nápad
Prečo to nie je dobrý nápad? Pretože ona žije inak, ako je v tunajšom kraji zvykom? Pretože deti majú domácu školu? Alebo niečo iné?
Pokiaľ viem, nikomu nič nenúti a nikomu neubližuje. Pokiaľ viem, svoje deti miluje a riadne sa o ne stará.
V čom je problém?
Anička dušička Já kdybych si mohla vybrat, tak ňákou míň řachlou spíš
Me na tom trosku fascinuje, tak tyto typy, ktere by se zdalo, uz musi byt v totalnim zenovem klidu, porad zpracovavaji nejake traumata a furt nic. Energie, cakry, treti oka, kameny, naramky, lektvary, meditace, ritualy, sebepoznani, picoviny, sily, cary a kouzla a proste furt nic.

Zenového klidu zřejmě ne každej dojde. Hela bude muset přitvrdit.
jinx já jsem teda jednou byla s partou ezoteriků na vodě a bylo to fakt hustý, ráno se obětovalo duchům vody a tak a přesně jedna holka tam takhle furt mlela o duchovní cestě, sebepoznání a o ayahuasce, mně přišla fakt zralá do blázince, ne tady kvůli tomu, ale byl tam zjevně nějakej problém, kterej se tak snažila řešit. Já si teda o těch halucinogenních drogách, zvlášť přírodních, nemyslim nic extra dobrýho.
zvlášť když jsou vytržený z kulturního kontextu
Aha. No...
A kto určuje, čo už je primerane ráchle a čo už príliš? Podľa čoho?
Naozaj ma to zaujíma, chcela by som vedieť, čo konkrétne je na Houdovej (a iných rôzne "alternatívnych" ľuďoch) tak "iné", že to okolie tak poburuje (?) (dráždi?) (čo vlastne?) a preto majú potrebu (?) to rôzne komentovať (hodnotiť?).
Naozaj si nie som istá, či som použila správne slová (preto tie otázniky v druhom odstavci).
Podľa mňa je to vecou osobnej slobody a pokiaľ "alternatívec" nijako neobmedzuje druhých/okolie, všetko je v poriadku.
Potrefenáhusa moje rec. Stejna mi prijde i Kamu.
Anička dušička mně to neva, až na tu propagaci halucinogenních drog
No, kým som odoslala predchádzajúci komentár, tak pribudli odpovede, ďakujem.
Takže je to prírodnými drogami? Rozumiem dobre? Sebahľadaním? Iným spôsobom "fungovania" (rituály a tak podobne)?
Anička dušička Ja bych si to jako dite takhle urcila, kdyby to slo. Treba kdyby nemluvila verejne o svy frnde aspon, nejsem jinak narocna![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje