barbucha tak jsou to její děcka.. logicky budou sdílet její životní styl. pokud jim neubližuje, tak je to imho v pořádku.
VIP zjevy
Logický to je... jestli jim to neublíží je otázka, zvlášť s přihlédnutím k tomu neočkování, když vidíš kudy je tahá. Ale šlo mi spíš vo to, že jestli se někdo rozhodne věnovat sebeobjevování v ezoterickým/tantrickým/atd. sexu, ať se tomu věnuje, jako dospělej. Může to bejt dobrej koníček
Zatahovat do takovýho stylu života, podřídit mu všechno, i děti, mi ale přijde trochu sobecký, to je vše.
Anička dušička Ten váš profilový obrázek je zaháčkovaná vagína??
Anička dušička Jen detail, non-schooling není domácí škola, tak jak ji známe u nás.
Anička dušička Ten váš profilový obrázek je zaháčkovaná vagína??
Nie, to je land art (jedna z vecí, ktoré ma zaujímajú). Konkrétne toto dielo vytvoril škótsky umelec Andy Goldsworthy.
Anička dušička Jen detail, non-schooling není domácí škola, tak jak ji známe u nás.
Iste, ale keď sa v našich krajoch povie neposielať do školy, väčšina ľudí si pod tým predstaví niečo ako kašlať na deti.
Královna Pařížské by měla ubrat

Moje typologie cilovky tohoto kocaru je dokonala

Mutziputzi Lela vyplazuje jazyk, cení zuby nebo co to má s tou pusou?
Mutziputzi andelske ![]()
Mutziputzi tenhle kočár potkávám, je strasnej. Tak strasnej, že jsem nezaregistroval kdo s ním jezdí. V reálu mi lehce evokuje rakev no.![]()
Mutziputzi Zase má ty mrtvolný silonky, musí je mít fakt v oblibě.
Pinot Noir Nebudou to spíš kompresní punčochy? Třeba jí otýkaj nohy
Ounz Že by se vyráběly jen takhle lesklé? Je to možné... Zaujalo mě, že po celou dobu těhotenství je má snad na všech fotkách (ty fotky teda vidím jen tady, tak třeba je to náhoda).
Ounz A nie sú kompresné pančuchy matné? Na insta vidno, že nosí iba poriadne lesklé.
Pinot Noir paktofonika Já vůbec nevim, co ona nosí, jen mě to tak napadlo..
jako neznam celej sortiment, ale vim, že se vyrábí různý, i různý barvy..
paktofonika asi zalezi aka kompresivna trieda, každopádne ale su aj pricetnejsie farby ako je henta. Popravde v hentakej mrtvolnej farbe som este kompresivne p.nevidela (ale to neznamena, ze neexistuju)
Mutziputzi ten kočík som tento týždeň videla niekde naživo a rozmýšľala som, kto toto vymyslel a kto to kúpi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje