Ale ja se zacinam tesit...
Jen me nastve pokud pribere jen minimum a bude se cpat
Ale ja se zacinam tesit...
Jen me nastve pokud pribere jen minimum a bude se cpat
MP Marge ja taky
MP Marge ufff, musela jsi bejt dost zděšená teda![]()
Já myslim, že Berenika ještě nodosáhla vrcholu, podle mě přijde něco co mě porazí, ta to umí!
A zna se Helena s knezkou Lilii a s Janeckem? Vidim potencial na vyhovujici polyamoricky vztah ![]()
Jinak mne na tomhle vadi, ze tyhle divny organizovany praktiky vetsinou trochu parazitujou na lidech, co jsou na tom zhusta ne uplne dobre, at uz fyzicky, psychicky nebo financne.
Setare ja neverim,ze by to Lilia dala.....to byli jen kecy,kdyz byl Janecek s Mariem.
Zarinya No ja taky ne, ale videt bych to docela chtela! Janecek by se imho jeste divil, co dokaze zhrzena zena, Mariem na nej byla jeste docela hodna! ![]()
Setare ja neverim,ze by to Lilia dala.....to byli jen kecy,kdyz byl Janecek s Mariem.
Kým mi to doplo, tak som si vravela, že teda ten Mário mi akosi ušiel....
slniecko no kdo vi![]()
Setare uz mi to taky napadlo, ja myslim, ze je to jen otazka casu, janecek s houdovou a souhlasící lilie v závěsu
slniecko Ja se z tebe picnu!
Candance Berenika? Ta pribere dost, uz ted ma zadek!
Mutziputzi ja myslim, ze uz to bude neco ne za hranici nevkusu ale nechutnosti, prosim te, dej to sem pak s varovanim!
Kým mi to doplo, tak som si vravela, že teda ten Mário mi akosi ušiel....
Mne to doslo az ked si to napisala ![]()
Nemá Berenika ňák malou hlavičku? ![]()
Jinak co se nejrůznějších alternativců týče, nic proti, je to jejich boj. Jsou dospělí, svéprávný (víceméně). Ale Houdová, jak vidim, do toho tahá i ty bezbranný děti, který si nemůžou vybrat...
Jinak co se nejrůznějších alternativců týče, nic proti, je to jejich boj. Jsou dospělí, svéprávný (víceméně). Ale Houdová, jak vidim, do toho tahá i ty bezbranný děti, který si nemůžou vybrat...
Prosím, do čoho ich ťahá?
Tak domnívala jsem se (z jejích vyjádření v médiích), že s ní děti sdílejí její kočovný a sebestředný, ehm sebeobjevný život, kdy je neposílá do školy a při tom všem cestování je odmítá i očkovat... ale možná máš lepší informace.
barbucha Neposielať do školy a domáca škola sú kvalitatívne veľmi odlišné veci. Prosím, nezamieňať. Domáca škola je jedna z vecí, ktoré Čechom (a ľuďom trvale žijúcim v ČR) neskutočne závidím. Slovenský školský zákon je sto rokov za opicami a domácu školu pre drvivé množstvo detí v podstate znemožňuje.
Zdieľanie kočovného života je ďalšia vec, ktorú nepovažujem za mínus, práve naopak. Pozorujem na množstve ľudí, ako ich obmedzuje, že pre nedostatok financií, a/alebo odvahy, a/alebo príležitostí... (atď.) len sedia doma za pecou a nevidia si ďalej od nosa.
Sebastredný/sebaobjaviteľský život... Hm, no, myslím, že záleží od uhla pohľadu. Z mojich skúseností (odvažujem sa povedať, že vcelku bohatých) deti na slobodu (nielen) tohto druhu reagujú veľmi dobre. Rozhodne lepšie ako na prísnu disciplínu, zákazy a tresty a tak podobne.
Na očkovanie nemám názor - usúdila som, že mám na to primálo informácií. (Jasne, mohla by som si zohnať, ale nejako ma viac zaujíma kopec iných vecí.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.