barbucha Tyhle už nepřekvapí. Tamta je jak úvod k péčku.
To je fakt, ten převlečenej zahradník to pěkně dolaďuje ![]()
barbucha Tyhle už nepřekvapí. Tamta je jak úvod k péčku.
To je fakt, ten převlečenej zahradník to pěkně dolaďuje ![]()
jen by mě zajímalo, jestli je Monika tak hloupá nebo jestli provokuje záměrně
To by mě taky zajímalo. Mám jednu známou, která je přesvědčená, že vypadá skvěle a nedokáže si odpustit sdílení svých fotek. Je podobně nevkusná (lokny, make up, naducaný tváře) - Monča to bude mít asi stejně, proste si nedokáže pomoci :)
jako chápu, že si žije dál svůj easy život, ale že to i sdílí?
no asi abychom si cenili její upřímnosti ![]()
Souhlas.
Kdyby to byly fotky (a okolnosti) premiéra a jeho ženy z jiné země, řeknu si - chudáci občané, kde udělali při volbách chybu?
Počuj, ešte furt ste mohli mať premiéra, ktorý počas veľkého prúseru v krajine dával fotky, ako v montérkach a s traktoríkom sadí zemiaky.

slniecko no jako rozhodně radši traktůrek a brambůrky, než ten falešný kardinál (wtf? fakt nechápu) a monika coby santův elf ![]()
Jiná Realita santov elf má byť v zelenom a so špicatými ušami
...toto je pani Clausová...a kurnik vy máte ešte jednu pani Klausovú...začína to byť zaujímavé...
A ako je to
, ale toto stvorenie na rozdiel od toho v tom traktore neriadi štát!!!
slniecko jesti paní Monika není spíš Sněguročka od dědy Mráze ![]()
A teb kardinal, to je ten jeji kamos? Paneboze,to je fakt maskara a byla by to maskara I kdyby to byla zpevacka, herecka, a ja nevim cosi, to ze je manzelka premiera je maskara na entou. Cuchta proste.
clothilde tobola na fotke predtým, počkaj, nájdem to....asi mení role...možno najbližšie bude kardinál ona...aj keď márne rozmýšľam, čo má aký kardinál s vianocami? Teda mimo roboty navyše.
Mutziputzi já s tebou nesouhlasim, že je to soukromá osoba a může si dělat co chce, je to manželka premiéra a reprezentuje naši zemi, jezdí s nim i na různý cesty, neni to žádná no name mařena z lidu, ty fotky z věčírků jsou fakt příšerný, ještě si to vystaví sama, pro mě je to prostě ![]()
Potrefenáhusa Tak nevkus neni trestnej ani amoralni
Mutziputzi bohužel ale!!!!
slniecko toho kardinála fakt nechápu. jako kdyby to bylo maškarní, no dejme tomu. ale všechny krasavy jsou za vánoční...cosi. a k tomu kardinál ![]()
Jiná Realita s falesnym kardinalem me napadlo, jestli nemeli ten vecirek Farari a stetky jako v Bridget Jonesove![]()
razorblade trochu to tak vypadá ![]()
slniecko My máme mnoho paní Klausových.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.