clothilde tobola na fotke predtým, počkaj, nájdem to....asi mení role...možno najbližšie bude kardinál ona...aj keď márne rozmýšľam, čo má aký kardinál s vianocami? Teda mimo roboty navyše.
Trochu pohádka o zlaté rybce.

clothilde tobola na fotke predtým, počkaj, nájdem to....asi mení role...možno najbližšie bude kardinál ona...aj keď márne rozmýšľam, čo má aký kardinál s vianocami? Teda mimo roboty navyše.
Trochu pohádka o zlaté rybce.

razorblade Boží asociace ![]()
Sweet Potato a jejda, fakt...začína sa to sakra komplikovať...
Bledule to nepoznám, resp. tá rozprávka o zlatej rybke, čo poznám, nemá ani kardinála, ani vianoce.
slniecko Jen mi Monika připomíná tu rybářku, jak chtěla být víc a víc, ne kardinálem, ale papežem.
Bledule ahá! U nás kráľovnou, tak preto.
slniecko Neznáš tu verzi vyprávěnou Werichem?
Bledule nie, to musím napraviť!!!
Bledule vďaka! To si večer pustím ![]()
slniecko A nemusím připomínat, odkud se nám tu ocitla ta první, babička Lívia, či? ![]()
slniecko toho kardinála fakt nechápu. jako kdyby to bylo maškarní, no dejme tomu. ale všechny krasavy jsou za vánoční...cosi. a k tomu kardinál
Tak prosimtěpěkně dyk to je jasný i malýmu dítěti. Jsou vánoce, církevní svátek. Tak to přece bez kardinála nejde! ![]()
Já bych tu její prezentaci i skousla, kdyby to mělo nějakou protiváhu. Něco jako - celý rok jsem super ženská, která má zájem o spoluobčany v těžkých životních situacích, žiju příkladně, zajímám se o tíživá společenská témata, a tak. A pak si holt jednou za rok vyhodím z kopýtka.
Ale ne že se celý rok prezentuju jako zparchantělá zlatá mládež a do toho teda sem tam dělám krásnou na nějaké státní akci (a teď ani nevím, kam zařadit selfie ze záchodku u japonského císaře).
bosibori asi tak, kazdopadne nechapu a nikdy nepochopím tu manii fotit se a sdilet. Nikdy.
Mně se Babišová jako Sněguročka líbí. Já mám ale slabost pro ruské kroje a tu jejich tradiční estetiku. Ovšem to, jaký mediální obraz si o sobě Babišová vytváří, je jiná kapitola.
stes s otevřenou pusou :-)
Asi tak. Jako manželka premiéra, hotovýho to lidumila, by měla teď stát na náměstí a vařit polívku pro chudý, případně v tom sexí oblečku nadělovat dětem v sirotčinci.
bosibori My co jeji Instagram sledujeme ovsem vime, ze se charite venuje
Mutziputzis otevrenou pusou? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.