no ale pozor!

no ale pozor!

bram Boží jsou i ty popisky k fotkám. Marie Růžičková je šťastná na večeři.![]()

malá růžičková je roztomilá holčička, naštěstí smažená není
Růžičkovi jsou tak strašně roztomilí, že je asi začnu sledovat pravidelně. Úplně mi to takhle po ránu udělalo dobrou náladu.
Sweet Potato no tyvole.. ![]()
jen by mě zajímalo, jestli je Monika tak hloupá nebo jestli provokuje záměrně
moora O dětech v dobrém, ale mně naskakuje Dětská hra.
bram Proč hloupá??
Sweet Potato Přesně...nebo Vladimír Růžička a Marie Růžičková se drží za ruku ![]()
Mutziputzi no nevím, od manželky premiéra bych obecně očekávala trochu důstojnější chování. Notabene v situaci, kdy je pan manžel opět trestně stíhán. Z těch fotek úplně tryská: je mi to fuk, stejně si na nás nepřijdou, trhněte si všichni nohou. Trochu pokory by neuškodilo.
bram Já myslim, že si může dělat co chce a fuk jí to může myslim taky bejt, nějak je mi podobná pokora cizí.
Jasně že jo, zaslouží si trochu zábavy - dyk si jen vem jak se nadře s těma fondama teď!
barbucha Já bych si řekla maximálně jestli ve svym věku..ale hned bych si odpověděla že kdo jsem já abych soudila, mohla by si zavřít profil možná, ale je to opět její věc. Já jsem fakt hroznej liberál.
barbucha Tyhle už nepřekvapí. Tamta je jak úvod k péčku.
Mutziputzi já jsem hodně velkej liberál, ale veřejně známá osoba by se měla chovat trochu důstojněji. Nehledě na to, že jsou to vrcholní představitelé státu a měli by být jakousi morální autoritou. Kdyby to byl profil manželky generálního ředitele Agrofertu, pousměju se nad tím, řeknu si, že je to pipina a je mi to fuk. Ale protože to je manželka premiéra naší země, trochu mě to uráží, přijde mi to nevkusný a nevhodný.
bram souhlasim, je to nedustojny.
bram Ale ona není vrcholný představitel státu přece, jako já bych se podobně neexhibovala, ale zas pokud jí se chce, ať si děla jak myslí, institut paní premiérové u nás neexistuje, předpokládám, že tak žila už před vstupem manžela do politiky, já nevidim důvod proč by to měla měnit, nevkusný je to možná ať je její manžel kdokoli, ale jak řikam, její věc.
Mutziputzi já jsem hodně velkej liberál, ale veřejně známá osoba by se měla chovat trochu důstojněji. Nehledě na to, že jsou to vrcholní představitelé státu a měli by být jakousi morální autoritou. Kdyby to byl profil manželky generálního ředitele Agrofertu, pousměju se nad tím, řeknu si, že je to pipina a je mi to fuk. Ale protože to je manželka premiéra naší země, trochu mě to uráží, přijde mi to nevkusný a nevhodný.
Souhlas.
Kdyby to byly fotky (a okolnosti) premiéra a jeho ženy z jiné země, řeknu si - chudáci občané, kde udělali při volbách chybu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.