Dadoo Mne taky vadi, mozna proto me prekvapila, ze to.nebylo tak hrozny. ale pritel rikal, ze vsichni chlapi v republice Gabinu milujou:-D. To vtipny urcite myslis s tou flitrovanou kombinezou, ze jo:-D
VIP zjevy
Karja Všichni chlapi? Tomu bych nevěřila.. i když klasik tvrdí, že Pánové prý mají radši blondýnky. Jednodušší. (ale já ji fakt nemám ráda, stydím se :-) Jo, něco s kombinézou to bylo.
Dadoo Jo, Trestikova byla hrozna snazivka, skoro mi ji bylo lito.
Dadoo Muj muz z ni je taky uplne paf, a jeho kolegove pry taky, to jeji jednoduche vystupovani pry muzum pripada roztomile...
Tak ja se priznam, že si vůbec nepamatuji kolik jsem přibrala v těhotenství ,ani jak brzy nebo ne jsem to shodila. A to jsem to absolvovala dvakrát.
Blbý co.
Mutziputzi Dneska v poradne nejaka pani 106 kilo a po monitoru rekla sestricce, ze ji ale musi pomoct se zvednout. I pres zaves jsem slysela, jak ty sestry lapaji po dechu a fakt maji delat co delat ji nejak vstricne odpovedet (a daly to, byly mile). Pry ji doma zveda manzel....samozrejme ze se zvedla sama, sestra ji poradila, jak se to dela...
ja se ale taky kolikrat z toho lehatka nemuzu zvednout. Chodim ted na ty ultrazvuky casto a byva to martyrium, za tu pul hodku se tam na tech zadech tak blbe rozlezim, ze se pak hrabu jak starenka pres bok. A to mam male bricho i maly vahovy prirustek. Ale jak je tam to dite napresovane, tak to je boj. Tak se tam vzdycky deset minut hrabu a uplne touzim po takove te nemocnicni hrazde na pritahovani![]()
Ja som pribrala pri obidvoch 17 kil (pekne som sa vyjedala) ale do troch mesiacov som mala pôvodnú vahu. a to zeriem sladke na kila. A to mi nikto nechce verit, stale pocuvam, ze som moc chuda ( fakt nie som, len mam taku debilnu uzku a chudu tvar, ktora nema gram tuku). Viem, ze to znie provokacne ako citam, co tu bojujete s kilami ale ani opacne to pocuvat nie je zabava, hlavne "vyzeras staro a unavene". Nuz ale pribrat desat kilo sa mi kvoli tomu nechce, no..![]()
Ja mam Trestikovou strasne rada, libi se mi uplne cela a Veseli je hrozne vtipna knizka.
Mutziputzi Veseli se mi taky libilo! Ja proti Trestikove nic nemam a psat umi, i ty jeji uvahy na FB se mi libily. Ale je zjevne perfekcionalistka, myslim ze ve SD sel tenhle povahovy rys proti ni, podle me ji to dost nesedlo.
Garfie Ja jsem to ani jednou nevidela, znam ji jen z Instagramu v podstate, je mi sympaticka a ma styl. Lid ji asi nemusi, to jsem zaznamenala. Jak se tady nedavno jukalo na MP, tak tam zrovna psala ta Giulietta, ze si chtela koupit neco od Estee Lauder, ale ze to propaguje Trestikova, tak to prej nechce, zensky jsou nekdy kravy
Mutziputzi Jo, to je vtipný
Jinak teda ona má ještě dost nepříjemný hlas, i proto asi na někoho působí nesympaticky.
Garfie mně se ty úvahy a příhody na fb nelíbily vůbec a brání mi to přečíst si ty knihy, není mi od té doby sympatická. Nicméně vypadá skvěle ![]()
Garfie Mutziputzi jo, přesně, nepříjemný hlas a působila hrozně arogantně.
Psalo se, že lidem hodně vadilo, že s pořád se svým tanecnikem ošmatávala a olíbávala. To mne osobně nijak neiritovalo. Dokonce se mi i líbilo, jak tancovali. Ona je drobná, byla jak panenka.
Ale působila dost nepříjemně svými reakcemi a projevem. Jakoby pořád dávala najevo, že ji nedoceňuji, že je lepší, než ji hodnotí.
Dadoo Nejvetsi splhounek byl Vagner:-D. Ten mi byl nejvic nesympaticky teda...
jo, přesně, nepříjemný hlas a působila hrozně arogantně.
Psalo se, že lidem hodně vadilo, že s pořád se svým tanecnikem ošmatávala a olíbávala. To mne osobně nijak neiritovalo. Dokonce se mi i líbilo, jak tancovali. Ona je drobná, byla jak panenka.
Ale působila dost nepříjemně svými reakcemi a projevem. Jakoby pořád dávala najevo, že ji nedoceňuji, že je lepší, než ji hodnotí.
Jj, ošmatávání s tanečníkem, to byly hrátky pro bulvár a z h. bič
, ale ten hlas a projev je u ní fakt nepříjemný.
Mně nepřijde jako snaživka, nebo aspoň ne v negativním slova smyslu, projev má přirozenej, neinklinuje k servilitě a snaze se zalíbit, to já cenim. Bejt chlap, o Koukalovou si neopřu kolo.
Mutziputzi eště furt hledáš jméno pro holčičku? dneska mě při venčení jedno napadlo: Almut, to má muj kamarád z Německa dceru, taková prďácká holka... "ušlechtilého ducha"... jo a v CZ se snad ani jedna osoba nevyskytuje ![]()
RoSa Ja si vzdycky polozim otazku, zda bych za to jmeno mohla rodicum podekovat, za Almut bych nepodekovala
Uplne slysim jak se to rymuje s mamutem))
a tak to se najde ke každýmu jménu - záleží na nositeli, jak s tim naloží ![]()
mně to přijde spíš jak "Anmut"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje