Mutziputzi 10 je docela málo. V obou případech jsem přibrala 12 a rozhodně jsem nejedla za dva, přidala jsem vlastně jen jedno malé jídlo ráno (banán, jeden plátek bábovky, jogurt), protože snídat jsem byla zvyklá až v práci, ale jako těhotná jsem to nemohla vydržet a omdlívala jsem. Neměla jsem žádné zvláštní chutě a jedla jsem střídmě jako dřív a stejně to těch 12 kilo dalo. Jo a děti byly navíc malé a plodové vody málo, takže ani neměly prostor se správně otočit. Tak se k té desítce nijak neupínej, stejně to moc neovlivníš ;)
VIP zjevy
Pinot Noir Dle popisu tvojí životosprávy a vzhledem k tomu, že sama jsem o měsíc nedonošená s porodní váhou 3,6 kg, zdá se že bude racionální se upnout ke dvaceti a fandit si, aby to nebylo víc![]()
Mutziputzi Ja jim hodne a rada a pribrala jsem kolem deseti kilo v obou tehotenstvich, deti mely temer ctyri kila. K nicemu se neupinej a doprej si, trebas to rychle zhubnes kojenim - ja do pul roku minus 20kg.
Mutziputzi buď v klidu. Pokud jsi doteď neměla problém s váhou, tak ho nebudeš mít ani potom. Já přibrala téměř 20kg a pak 17kg a už z porodnice jsem měla v obou případech víc jak o10kg míň. A ten zbytek byl za chvilku pryč. Budeš chodit na procházky s kočárem a Fanoušem a pak taky kojení je docela energeticky náročný
.
Mutziputzi I kdybys pribrala vic, nez bys chtela, tak to das dolu, az se dite narodi. Vetsina zenskejch kolem me, byla par mesicu po porodu jeste hubenejsi nez driv, protoze jim dite davalo zabrat. Jedna kamoska byla chcili kost a kuze, dite ji doslova vysavalo. Ted jsou mlady ctyri roky a ona se hodila no svyho standardu. A ty jsi zvykla cvicit, takze se o tebe nebojim. :)
Dominika Cibulková vypadala oplácaná i při vrcholovém sportu. Vypadá, že dost přibrala.
Mutziputzi ja nabrala petadvacet....coz pri moji vysce ![]()
To holt ty kolacky.....kluk mel 3,70.....a trvalo mi rok to zhubnout a to mi bylo dvacet.Musim rict, ze do druhyho tehotenstvi se mi uz i kvuli tomu nechtelo....mela sem strach,ze ve vyssim veku uz bych to dolu nedala.
Obdivuju ty co maji jen tehotenske bricho.....
Mutziputzi Podle mě je lepší být při chuti přibrat klidně víc, než těhotenství prozvracet ;) Při druhém mi jednu dobu bývalo špatně, bylo to jen pár dní, a fakt stačilo. Lituju každou, která to musí vytrpět.
Zarinya Moje matka se mnou z 50 na 80. A já měla 2,60. Ale ona se těhotenstvim dost prožrala :-). A do roka měla znovu 50.
Pinot Noir Joo, ja na to uplne zapomnela, pri druhem tehotenstvi jsem zvracela jeste v devatem mesici.
Ale jen rano, pak uz cely den cajk.
999no asi tak![]()
whiskas No presne, to bylo takovy to ,,a ja jsem tehotna a bolej me zada a manzel na me doma maka,,. Tak ji sestra slusne rekla, ze ona si ty zada kvuli ni odrovnat taky nemini a ze snad chodi na tehotenske cviceni:-D:-D. Ne, bylo to fakt blby:-D
Mutziputzi Ja pribrala pri prvni 7 a bylo to fakt malo, jsem sla z porodnice lehci nez predtim, pak jsem se taky dlouho fyzicky necitila. Ted se 13 to bude akorat, stejne zalezi, jak ,,sporadane,, se pak clovek chova;-)
Tá Cibulková skôr vyzerá,že vysadila akýkoľvek pohyb aje za troch. Možno má zdravotné problémy?
Mutziputzi ja som pribrala 16kg,z pôrodnice som šla myslím o 12 kg ľahšia, 2 mesiace po pôrode som mala o 2kg menej ako pred pôrodom (a v pohode som odbehla 5km). Pribrala som postupne s tým, ako som obmedzila kojenie a nejak som zabudla obmedzit jedlo, aktuálne sa mi kvôli nevyspatiu a nie dobrej životospráve chudnúť nedarí. A z okolia vidím, že tie ženy,ktoré nemali sklony priberať, sú cca 6-12 mesiacov po pôrode fit a väčšinou štíhlejšie ako boli pred pôrodom.
Za zaujímavé zistenie považujem to, že Cibuľková je odo mňa skoro o 2 roky mladšia. Myslela som, že má tak 40.
paktofonika Vid a taky z toho mas radost! Ja treba koukala na Stardance a tam byla Gabina Koukalova, slavila 30 a ja rikam doma ,,jeee, ja vypadam mnohem mladsi,,. Pritom takova blbost, co se mam s kym srovnavat ze;-)
Mutziputzi ja mela navic asi 13kg, z porodnice sem prisla presne s puvodni vahou. Od te doby jsem +3kg, ja kojenim nehubnu![]()
Karja to teda....Koukalovy bych klidne tipla 40.![]()
Zarinya Jj, ale musim uznat, ze byla mistama fakt vtipna a hlavne to jedina nejak extra neprozivala, asi jak byla zvykla na ty jiny souteze:-D.
Karja Mě tam tedy úplně iritovala. Ty její odpovědi mi přišly jak odpovědi třeťáka před tabulí. šprtka ze třetí třídy.
Byla jsem ráda, když vypadla. Ale mně je hodně nesympatická.
Ale jo, jednou řekla něco vtipného, vzpomínám si. Asi náhoda. ![]()
(a ještě Třeštíková mi vadila)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje