VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:31

Catherinne Americka modelka

Offline Kammila
749 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:41

Mutziputzi jinx si myslím, že takové fotky ona postuje naopak právě schválně, vždyť XXL modelka...má na tom postavenou kariéru (tím nechci říct,že se mi to líbí - jsem o několik desítek let starší a za takovouhle vyžranost a celulitidu by mě hanba fackovala)

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:44

Kammila Mne Ashley a jeji celulitida prestala vadit pote, co jsem se seznamila s Tess:

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:46

Jako zlata Ashley! A Tess je nejen modelka, ale take "aktivistka", takze obcas dela takovou tu osvetu, ze se produciruje na verejnosti polonaha, aby upozornila na to, ze "kazde telo je krasne". 

Zatim me nepresvedcila. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:49

MP Marge no kdyz pripustime, ze vnimani krasy je subjektivni... zajimalo by me, jak je na tom se zdravim. 

Offline Kammila
749 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 16:49

MP Marge ehhhh..jako já nikomu nic nevnucuji, každý ať je jaký chce. Já se tedy spokojím raději s tělem méně krásným

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:01
Reakce na jinx:

MP Marge no kdyz pripustime, ze vnimani krasy je subjektivni... zajimalo by me, jak je na tom se zdravim. 

​Urcite dobre!!! To vim proto, ze v americkych liberalnich kruzich je naprosto vyloucene poukazovat na pripadne zdravotni problemy spojene s morbidni obezitou. Pokud bys to nahodou nevedela, tak "nebylo nikdy vedecky prokazano, ze obezita zpusobuje zdravotni problemy"

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:02

MP Marge jo, aha :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:04

ja si nemuzu pomoct, ale vsechny tyhle body positivity aspol. mi prijdou jako lhani si do kapsy. Par influencerek na tom rejzuje a (sta)tisice vice ci mene zoufalych followers se tomu snazi verit. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:04
Reakce na Kammila:

MP Marge ehhhh..jako já nikomu nic nevnucuji, každý ať je jaký chce. Já se tedy spokojím raději s tělem méně krásným

​Vid... Ja taky respektuju pravo kazdeho na to vypadat jak chce, ale kdyz mi sve speky a celulitidu strka pod nos a trva na tom, ze kdyz si nemyslim, ze je to krasne, tak mam "mozek vymyty patriarchalni spolecnosti", tak me to nebavi

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:13
Reakce na jinx:

ja si nemuzu pomoct, ale vsechny tyhle body positivity aspol. mi prijdou jako lhani si do kapsy. Par influencerek na tom rejzuje a (sta)tisice vice ci mene zoufalych followers se tomu snazi verit. 

​Jako ne ze bych tady zase chtela mermomoci vyvolat flejm, ale jak jsme tady jednou s Agentkou vysvetlovaly, proc se v soucasne dobe nehlasime k americkemu/kanadskemu feminismu, tak za me treba konkretne je tohle jeden z (mnoha) duvodu. "Body positivity" je koncept tezce propagovany americkym feminismem, a jako vzdycky dovedeny do uplneho extremu, takze treba kdyz ti doktor rekne, ze bys, s ohledem na rodinnou anamnezu, mela par kilo shodit, tak je "sexisiticke prase", ktere se prave dopustilo " body shamingu". 

Zoufalym followers nekdy nic jineho nezbyva, nez snazit se tomu verit. Treba v mych profesnich kruzich priznat nahlas, ze na morbidni obezite neni nic krasneho, ani zdraveho, je vylozene spolecenska sebevrazda -  a mozna i profesni. 

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:17

MP Marge ja bych i rekla, že strkani pod nos je vec kazdyho, nelibi, neprohlizim, mame svobodu a demokracii, ale ten vymyty mozek ve smyslu jestli si myslite, ze je na mně neco spatnyho, tak jste špatný vy... To je fakt peklo

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:19
Reakce na MP Marge:

​Jako ne ze bych tady zase chtela mermomoci vyvolat flejm, ale jak jsme tady jednou s Agentkou vysvetlovaly, proc se v soucasne dobe nehlasime k americkemu/kanadskemu feminismu, tak za me treba konkretne je tohle jeden z (mnoha) duvodu. "Body positivity" je koncept tezce propagovany americkym feminismem, a jako vzdycky dovedeny do uplneho extremu, takze treba kdyz ti doktor rekne, ze bys, s ohledem na rodinnou anamnezu, mela par kilo shodit, tak je "sexisiticke prase", ktere se prave dopustilo " body shamingu". 

Zoufalym followers nekdy nic jineho nezbyva, nez snazit se tomu verit. Treba v mych profesnich kruzich priznat nahlas, ze na morbidni obezite neni nic krasneho, ani zdraveho, je vylozene spolecenska sebevrazda -  a mozna i profesni. 

​Hrozny... Diplomacie nejvyssiho levelu, co?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:31

MP Marge to je naprosto obludné, pokud to v usa dosahuje takových rozměrů. smutné, fakt.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:42

MP Marge Obludné je správné slovo, díky Jiná Realita (to společenské nastavení teda, ne Ashley ;)

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:49
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge to je naprosto obludné, pokud to v usa dosahuje takových rozměrů. smutné, fakt.

​Je, no.

Samozrejme ono taky zalezi na tom, kde v USA se nachazis a v jakych kruzich se pohybujes. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:52
Reakce na stes:

​Hrozny... Diplomacie nejvyssiho levelu, co?

​No

Vis, ze ja mam nekdy pocit, ze prozivam to, o cem mi vypravel tatinek, kdyz jsme se bavili o jeho kariere za komunistu? Jak si clovek musel porad davat pozor na to, aby mu neujelo neco, co by ho dostalo do pruseru...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:55

MP Marge Neni to dano trochu i tamnim zdravotnickym systemem, kde si veskerou zdravotni peci platis ze svyho, takze spolecnost na tebe nic neplati at si huntujes zdravi jak chces?

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:56

MP Marge no ono je to pomalu vsude, za kazdou cenu byt korektni atd.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 17:57

MP Marge já mám tak nějak dojem, že usa se celé štěpí na část pošahaných úplně od reality odtržených liberálů a na druhou stranu naprosto až nezdravě zarytých tradicionalistů. 

každopádně v okamžiku, kdy se přestane říkat pravda, protože by to znamenalo negativní vliv na práci, školu...cokoli, a nechává se křičet ideologie hloupé, ale hodně uřvané části společnosti, je to obludné, a v této fázi se již minimálně některé části usa nachází. stačí mi číst některé historky z tamějších vysokých škol.