stes Se mnou i ta Táňa Fischerová, jela jsem s ni před par lety metrem a byla fakt krásná
VIP zjevy
Jj Táňa, ![]()
Docela se mnou hnulo, ze zemrela S. Lekesova, 63 let
Taky je mi to líto. Ještě poměrně nedávno jsem ji někde viděla, vypadala dobře, takže jsem nyní předpokládala, že šlo o nějakou akutní záležitost...a ono ne, prý dlouhá těžká nemoc ...
Fiction no ja ji nevidela x let, ale uz kdysi jsem mela pocit, ze nosila paruku...
Potrefenáhusa ta mi, priznavam, nebyla moc sympaticka... Což na veci nic nemění, lito mi ji bylo.
stes Jo, ale na podzim snad jeste moderovala. Bez ni Sama doma nebude to co byvalo;-(, byla moc sympaticka.
Karja tohle jsem nikdy nevidela, ale co si ji pamatuju z ct tak ano, byla
stes Ja na to koukala paradoxne nejvic za studii:-D. Ted jsem to na MD casove stihala asi dva mesice tusim;-)' Ale ona byla z tech moderatorek uplne nejlepsi, o nekolik trid vys;-)
Nerikam nic

Mutziputzi Achjo...
Mutziputzi to je strasny nevkus, nenapada me jediny duvod pro takovou fotku. Je tlusta, co ma byt, lidi jsou holt i tlusti, je tehotna, i to se stava, ale fakt nevim, proc to zobrazovat timto zpusobem.
tedy doufam, ze je tehotna, ja vlastne nevim :D
jinx naprostej souhlas
Ounz ikdyz vlastne, jeden duvod tu vzdycky je a ten se neomrzi a jak znamo nesmrdi, ze.
jinx Taky pravda :)
To je strašná fotka![]()
Nevím, mě teda nijak zvlášť nepobuřuje, a tak trochu fascinuje, jak se ta hmota lidskýho těla různě skládá. Kdyby to nebyla fotka konkrétní známé celebritky, kterou někteří nemusej, a visela jako zobrazení anonymní osoby někde ve výstavní síni tak si myslím, že by těch odsudků nebylo tolik.
Iscatreba mně nevadí, ale takovyhle fotky se mi proste nelibi.
Isca a kdo to je???
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje