VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 20:26

stes Ale prd přehnaná korektnost, ale nedovedu si v dnešní době představit fungovat bez mobilu, na jakýkoli vyřizování, shánění práce, volání doktora, objednávání k zubaři, domlouvání - celý tvoje okolí, celý fungování společnosti  počítá s tím, že ho máš - nežijem už v roce 1999 - a to říká osoba, která vlastní od roku 2012 tlačítkovou Nokiu za 800 KáČé, a naráží na to , že moje sociální bublina , spolupracovníci, klienti, v podstatě při jakýmkoli domlouvání předpokládají že se kdykoli můžu podívat na internety nebo něco vyfotit. 

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 20:36

Iscajo, to mas pravdu.. ale pokud ziju jen a jen z davek a v podstate mi 4 deti staci k celkem easy zivotu, je jich potreba 6? V jedne rodine? ....kdybych to v lete nekolikrat nevidela, cela familie u piva na zahradce v hospodě a v ruce vsichni mobily a rozhodne ne tlacitkove, tak to nepisu. Ale nic... Do Vip zjevu to už nepatri. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 20:43

Isca Mne treba neslo ani tak o mobil jako takovej, protoze s tebou naprosto souhlasim, ze bez nej je v dnesni dobe ten zivot takovej komplikovanej, ale spis o to, ze nekteri ti moji klienti musi mit kazdou chvili novej (a drahej!), a hlavne trvaji na tom nejdrazsim planu, protoze proste musi mit unlimited Internet data, aby mohli o poledni pauze koukat na Netflix... Ja osobne bych radsi mela to pojisteni, no

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 20:49

stes Tak to potom jo, ono to "mobily do každé rodiny" vyznělo, jako že mobil sám o sobě je luxus, a sousedi by si ho měli málem půjčovat :-) 

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 20:51

Isca ne ne,

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:02

Isca stes To jste mi připomněly výzkum před 2 roky, tam brigádníci fakt mobily neměli, resp. měli jeden v rodině. Takže, když jsem potřebovala něco po panu X, vyřešila jsem to s manželkou. Nebo mi zvonil mobil, že mi volá brigádník, který byl asi 5 metrů ode mě. "XY, ty mi voláš?" - "Ne, to bude mamka, dej mi ji." Ale to byla nějaká výjimka, už jsem si zvykla, že nejstarší mobil mám já, všichni ostatní tam mají poslední modely dotykových.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:11

brrr zapaleny archeolog ma jedine mobil vykopavku

Offline Catherinne
10715 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:16
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:38

stes Tak i dotykac koupis za tisicovku. Netlacitkovej mobil neni zadnej luxus...

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:55

Mrakoplas Přiznávám, že už jsem o dotykovém uvažovala (i můj šéf teda, protože mě musí občas navigovat v autě, nečtu včas maily, atd.), ale většinou mívám ruce dost špinavé a mobil mi pořád někam padá, že to asi nemá cenu.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 21:59

brrr 

Tak existují pouzdra a skla nebo folie na display.

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:03

kocoureksuggy Jo, to vím, ale ten tlačítkový má svoje výhody: A) je malý, vleze se do kapsy (dotykáč asi taky, ale přece jen je větší) B) vydrží nabitý hrooozně dlouho C) na netu jsem stejně furt, tak si od něj aspoň v práci odpočinu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:10

brrr ja ti fandim! Pokial som nemala "chytry" mobil, strasne som hejtovala ludi co su na nom stale zaveseni. A potom..notebook som uz odvtedy snad nezapla.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:19

brrr 

Manžel používá starou firemní Nokia a chytrý Samsung a tvrdí, že každý má své výhody!

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 22:28

razorblade ale o to zas tak uplne neslo

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 23:05

Mrakoplas No jo, ale když pak zůstaneme s kolegou na výzkumu sami, tak otravujeme ostatní. "Jak dlouho bude pršet?", "Kolik je odmocnina z 18?", "Jak je starý Gary Oldman?"

kocoureksuggy 2 mobily bych asi nezvládla. Stejně časem na ten dotykáč dojde.

Offline Catherinne
10715 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 23:07

Mrakoplas no přesně, tak cca pátým rokem jedu všechno na mobilu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. prosince 2019 23:42
Reakce na brrr:

, "Jak je starý Gary Oldman?"

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 09:49

brrr Mrkla bych se na caterpillar nebo jiny odolny telefony, az to bude aktualni, jsou utesneny, padu a vode vzdorny. Nejsou to zadny vykriky mody teda, ale to zrovna na vykopavky to urcite nnicemu nevadi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. prosince 2019 11:01
Reakce na Mrakoplas:

brrr ja ti fandim! Pokial som nemala "chytry" mobil, strasne som hejtovala ludi co su na nom stale zaveseni. A potom..notebook som uz odvtedy snad nezapla.

​tohle nechápu pořád. na cesty jsem si pořídila tablet, a i na tom tabletu, který je mnohem větší než mobil, mi přijde čtení zpráv, natož třeba psaní na messenger, nedejbože psaní mailů, jako peklo. neexistuje nic rychlejšího, než zpráva nebo cokoli psaná na tlačítkách. a mobilové verze webovek jsou mi uživatelsky hrozně nepohodlné.

v mém případě přesedlání na chytrý telefon nehrozí, ani kdybych ho mohla používat, což stejně nemůžu, tak se aspoň mám na co vymlouvat.