Cituji: Herec a producent Sagvan Tofi (55) v září oslavil 55. narozeniny a hádal by mu to opravdu málokdo. Stále vypadá neuvěřitelně mladistvě. 
VIP zjevy
stes Svata pravda, nedavno na vlastni voci
Mutziputzi jako vážně, mladistvý vzhled? Tak ten si já přestavuju jinak.
stes Tipla bych mu 40+ bez mrknuti
Mutziputzi nene....z fotek teda rozhodně ne
stes To asi mělo být jinak vyjádřeno, že na 55 nevypadá...
Ale fakt, většinou chlap v 55 je víc ošoupanej, aspoň ty, co znám já. Tady Tofi vypadá spíš jako neupravenej, takovej divous trochu.
Samantha no právě..mladistvej vzhled si já osobně představuju úplně jinak, tohle je spíš jetej vzhled, čímž se nevylučuje, že vypadá dejme tomu, mladší. Jetě může vypadat i třicátník.
stes tak jako upřímně - zhruba můj vrstevník a bylo by fajn, kdyby jich bylo více aspoň takhle "jetých". Protože minimálně 60% chlapů v tomhle věku řeší gauč, bačkory, žrádlo a klid. V mé sociální bublině třeba ne, ale stačí z ní vylézt. Ovšem abych nebyla nespravedlivá - jejich ženské taky, si nemají co vyčítat
Vskutku, nic se nezměnilo: Sagvan stále vypadá jako že se tejden nemyl.
Pro mě je Sagvan takový diblik v mužský verzi. Stejně jako Kotvald. Tak jako než pivní pupky a maskace je to asi lepší, ale nepřitažlivý je to stejně.
Dadoo přesně. Přitažlivost a nepřitažlivost je stejně relativní pojem, ale než nějací fotříci s taktak zakrytými pupky tak fakt raději potkávat toto...
Edit: ST se mi taky zvlášť nelíbí (za mlada teda jo), tou přitažlivostí myslím že každé zboží si najde svého kupce. Často tu jsou vzpomínaní chlapi, že naopak se jim líbí to, co je ve VIP námi většinou pohaněné
Sagi je Robert Downey Jr. hadr, dobrej je a na 55 tuplem!
Mutziputzi Sagi se mi nelíbí, přijde mi jetej takovým podobným stylem jako Sámer, ale Robert Downey jr. je ![]()
Potrefenáhusa Mně tak šmucik nepřijde, jako možná jestli si barví vlasy, tak by nemusel, ale dle mého obecně nadstandard.
Potrefenáhusa Robert ![]()
Tofi je slizkej, Robertovi D. Jr. nesahá ani po kotníky
Cituji: Herec a producent Sagvan Tofi (55) v září oslavil 55. narozeniny a hádal by mu to opravdu málokdo. Stále vypadá neuvěřitelně mladistvě.
Neuvěřitelně mladistvě?
Naprosto přesně na svůj věk. Z fotky i naživo.
Sagi je Robert Downey Jr. hadr, dobrej je a na 55 tuplem!
A tak tos vystihla dobře, málokdo (z VIP sebranky) mě tak odpuzuje jako tihle dva
Ani holí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje