Potrefenáhusa to jsem videla vcera na lyzich, pani mela dva francouzske copy od vrsku hlavy a jeden pramen vlasu v tom copu byl jak muj cely culik. Taky jsem byla zelena závistí :D
VIP zjevy
PotrefenáhusaPodle měfakt záleží na povrchový úpravě hlavně, když si vlasy nerozčešu a nenapajcuju kondicionérem, taky si upletu cop tlustá ruka, když je projedu tangle teezerem a něčim namastim, upletu si Kim ocásek...jak už jsem psala, k moři podle mě perfektní a praktický takhle utaženej cop.
Mutziputzi hele ja mam rovny vlasy a kdyz si je rozcesany zapletu takhle do jednoho copu, tak teda vazne nekonci takhle uboze...proste je normalne tlustej. A to v nem nemam vsechny vlasy ke konci.

Pinot Noir
vlastne mas pravdu
stes to som skusila raz a vyzerala som smiene. Teda vytunila som si ksicht ![]()
711990 No právě, domotej to do konce, namoč a máš vocásek![]()
Mutziputzi to nejde uz vic do konce
ale tak ze aes to ty, jeste to namocim. Ale trvam na tom, ze takovej vocas to nebude![]()
Mně teda přijde zábavné, že se nejvíc řeší cop![]()
Sweet Potato pac na ten zbytek uz sme zvykly...
Sweet Potato Mě ten cop taky zaujal. Včera jsem poprvé viděla Úsměvy smutných můžu a tam se Švehlík ptá svého kolegy v léčebně, zda jsou ty dredy praktický. A on mu odpovídá něco ve smyslu, že teď už dobrý, ale když byly delší, že si je pos... A při téhle fotce mi to hned vytanulo na mysl :-)
Já jsem jako dítě měla tlustej cop, o kterém píše Potrefenáhusa v délce přesně do půlky zadku, a nechtějte vědět, co jsem s tím od spolužáků zkusila a k čemu všemu by se (mi) podle nich takový cop mohl hodit
v průběhu základky mi ho máma naštěstí zkrátila někam nad pas a přestalo to provokovat.
Mohučanka Moje mama ještě zažila kalamáře, to prej byla s dlouhejma copama taky lahůdka
711990 To si piš že jde a zadělává se to takovejma těma minigumičkama, pak to namoč a povíme si![]()
Potrefenáhusa No to jo, namáčení copů do kalamáře...zlatý vodovky.
Mutziputzi uz jsem to zkusila a mas tak napul pravdu:D kdyz to zapletu z vysoko vycesanyho culiku, tak je ten cop mnohem tenci a jde zaplest az dolu. Ale porad trvam na tom, ze to nemusi nutne byt takovej ubozak.
711990 No nemusí no, ale ten cancour se udělá u takhle dopletenýho copu i z toho tlustýho jak ruka, když to umotáš jako Kim, to neni případ typické středoevropanky co si pěstuje pár chlupů pod zadek
711990 Ále... co nemá v copu, dožene na prdeli ![]()
Mutziputzi hele, to přeci nejsou její vlastní vlasy - to by je muselá mít ke pod prdel
stes Taky myslim že nejsou a tim spíš by si nenachala naplést pět chlupů ve třech řadách, prostě i hustý vlasy když se zapletou takhle, udělaj takovejdle vocásek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my