Mutziputzi jo, ale stejne trvam na tom ze TAK ubohy to.nemam![]()
VIP zjevy
711990 já jo, ale celkově je ten vizuál teď taková!!!! bída, že tohle je to poslední teď![]()
Mutziputzi
no ale vlasy bys tedka mela mit v top stavu!!!A taky se muzes utesovat tim, ze holky "berou krasu" a tak ti to neslusi tak jako obvykle kvuli maly Elisce![]()
711990 Já si na vlasy nestěžuju, ale prakticky na všechno ostatní jo, prostě k těm éterickejm nonšalantním těhotným osobám nepatřím, abych Elišce nekřivdila, vinu shledávám v tom, že samou roztažností nevim co do huby, abych tak citovala Škopkovou![]()
Mutziputzi no, taky jsem nebyla prilis etericka! Budiz mi ke cti, ze aspon nemam z tyhle doby zadny fotky![]()
711990 Ja se samozrejme taky dokumentaci branim, myslela jsem ze si povedu selfie z profilu po tydnu a nasledne z toho zpracuju efektní videjko, ale od 16. tejdne na to nemam zaludek
...ale uz mlcim, je to urcite raritni, ale je mozny, ze nekoho moje gravidita neinteresuje![]()
paktofonika Fuuuj, nedavej to sem zvětšený ![]()
711990 máš super vlasy - i v posledni dobe s nejakym outfitem, rozpustene vypadaly skvele
Mutziputzi haha dnes jsem shodou okolnosti projela fotky z 2019,na 90% jsou vyfoceni dcera muz a pes. Na asi dvou fotkach z ledna mam pneumatiku jak prase, a pak mam asi 4 fotky z 8 mesice (taky nic moc, na mych 156 cm bylo i tech 10kg navic znat) a 2 fotky nez jsme jeli do porodnice (jsem mu ten fotak malem nacpala tam kde slunce nesvítí:D). Ted uz se to trochu lepsi![]()
Mutziputzi jezis presne, taky jsem chtela dokumentovat...no ted zpetne vidim, ze jsem zdokumentovala jen do ty doby, kdy to nebylo videt a ja mela dojem ze je![]()
a jeste se mi povedla fotka den pred porodem. No...jsem rada ze je to za mnou![]()
Tulipe dekuju:) barva je teda prace Catherinne u ktere se jednou za rok objevim:)
Mutziputzi Hele, mne to treba docela sluselo, ale kdyz mi to pri druhem rekl kamos, ze jen kvetu, tak jsem myslela, ze mu jednu vrazim. Cejtila jsem se desne, myslim, ze je dobry to mit to opacne, cejtit se dobre a vypadat hur. Zato ted vypadam objektivne jak chudak a sambo mi muj look dneska pochvalil, ze mi to moc slusi a jsem hezka maminka a pak dodal: ja mam totiz rad khaki teplaky. Ty vole!!!
Karja Voni maj trochu zuzeny vnimani. Jsem tuhle měla poměrně výrazně zelenej svetr a na něm malou broz racka. No a den po té cervenej svetr s tou samou brozi. A kamarád povídá: hele, tenhle svetr jsi měla včera, ze jo?
moora Jasně...oblíbená historka mých rodičů:..taťka:...měla na sobě na rande nový kostým...jedovatě zelenej!!!....mamka:...prosím tě,nevěř mu,byla to barva petrol....
moora obcas bych potrebovala aby byl muz slepy jako se tady casto docitam, ten muj je desny v tomhle. Mame v obyvaku knihovnu, ve ktere jsou ruzne veci i mimo knihy, je to takova barevna zmet, ve ktere uraduje dcera a rozne presouva veci, a ja tam obcas taky prihodim neco. A on si tak lezel na gauci a rika: Co to tam je noveho v polici s hrama? Dokazal ze dvou metru identifikovat krabicku 20 x 10 cm ktera tam jeste vcera nebyla
a ted si zkus koupit neco noveho na sebe:D
rasaNori To je peklo, taky sem to zažila, fakt chlap s neuvěřitelným postrehem, co vyčmuchal novou věc, i kdyby byla někde zastrcena (většinou v botniku, ehm)-ale zas bylo dobrý, ze ho to vůbec nezajímalo, ve smyslu, ze toho mám moc nebo moc utracim
Tady toho by to sice zajímalo a rad by komentoval, ale absolutně nemá přehled a postřeh a fungl novych bot si nevšimne, ani když o ne zakopava v předsíni, případně je uklizi poté, co je malej pes roznasi po celým bytě
Potrefenáhusa tak presne tu prvni verzi mam doma. Rozhodne nijak nekomentuje, ale bezpecne pozna co mam novy, zvlast boty![]()
711990 Tak ten môj si novú vec nevšimne, v skrini mám podľa neho len čierne šaty, ktoré vyzerajú všetky rovnako, ale minule prekvapil :D
Vraví: jee máš pekný sveter, je nový? A ja na to: áno, kúpil si si ho pred dvoma dňami. :D
paktofonika cha, muž koupil stejnou zimní bundu sobě a o týden později i svému synovi - všiml si toho, až když si omylem při odchodu oblíknul tu jeho, že neměl v kapsách svoje věci![]()
Muj muz taky bezpecne pozna, ze mam neco noveho.....od bot az po hlavu.
Nastesti s tim nema problem, ale neukryla bych nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my