Ja se pri poslednim nakupu napraskala sama. Zazvonil zvonek a tam "dobry den, tady dpd, vezu zasilku z eobuvi." Ja na to, ze to asi ne, ze to mam uz v zasilkovne. Byl to muj muz, zapomnel si klice a pri zvoneni ho napadl vtipek. ![]()
VIP zjevy
Lamicka Lol, má te přečtenou
viktorka_od splavu to mi pripomenulo ako este davno zamladi mal svagor rovnakú zimnu bundu ako jeho mama. Bola to sice taka zelena unisex parka ale aj tak sme si robili vtipky, ze chodi v maminej bunde
mali.totiz.aj.rovnaku.velkost.tak.si.ich.plietli:)
Zas mi po smajliku nejdu medzery ![]()
Lamicka Hahaha, tak to je fakt vtipny!
Mrakoplas Ani mne nejdu tie medzery, takisto keď niekoho označí v texte tak potom mi to chce označovať celý text. Niekedy mám na to pekné nervy
Lamickato je dobry![]()
Muj muz taky bezpecne pozna, ze mam neco noveho.....od bot az po hlavu.
Nastesti s tim nema problem, ale neukryla bych nic.
Ja se priznam, ze me nikdy v zivote nenapadlo, ze bych pred jakymkoliv sambem, od byvalych po toho soucasneho, mela ukryvat to, ze jsem si neco koupila ![]()
Naopak, chlubim se nakupem a chci vedet, jak mi to slusi ![]()
MP Margetak nekdy mam vycitky kdyz ma momentalne prace az nad hlavu a ja si nakupuju....coz je dost casto. (Nakupy)
Tezko bych to ukryla naveky,ale treba za par dnu by se to hodilo vic.....
Hlavne to ukryla neber moc vazne ,mela sem dat uvozovky![]()
Zarinya Ja jsem sice regovala na Tebe, ale to jen tak, abych na nekoho reagovala ![]()
Tenhle fenomenon, ze se pred manzelem/pritelem schovavaji nakupy, znam uz z Modniho pekla a vzdycky me mystifikoval.
MP Marge ja myslim,ze to dela hodne zen.
MP Marge predpokladam, ze te tento fenomen fascinoval:-) (promin;-)
rekla bych, ze dost zen si je dobre vedomych ze ty nakupy jsou zbytecne (vcetne me) a tak se za ne kapku stydi(m). nemyslim si ze ty tyrane kterym chlap odpocitava drobne i na toaletak by utracely za padesate boty a tricate saty..
Tak dneska jsou vyborny články o tom finskym zoufalci...
MaeGandalto by me vubec nebavilo a jak pises je to divny.
Zarinya No prave, a ja fakt nechapu proc ![]()
Asi jsem v tomhle mela kliku, ale v zivote jsem nezila s nikym, kdo by negativne komentoval, co si koupim na sebe. Naopak, vsichni meli radost, ze mam radost
A priznam se, ze kdyby nekdo s mym nakupovanim mel problem, tak bychom asi spolu dlouho nevydrzeli... Jsem dospela, vydelavam, jsem dostatecne zodpovedna na to, abych si rozhodla, kolik muzu ze sveho rozpoctu utratit za hadry/sminky - tak proc!?
Ted vubec nenarazim na Tebe a Tveho manzela, ja vim, ze vy s timhle problemy nemate, to jen tak premyslim nahlas, aby rec nestala ![]()
MP Marge predpokladam, ze te tento fenomen fascinoval:-) (promin;-)
rekla bych, ze dost zen si je dobre vedomych ze ty nakupy jsou zbytecne (vcetne me) a tak se za ne kapku stydi(m). nemyslim si ze ty tyrane kterym chlap odpocitava drobne i na toaletak by utracely za padesate boty a tricate saty..
Jo, fascinoval, to je ono
Diky!!!
No tak v tomhle bude asi to jadro pudla - JA svoje nakupy za zbytecne nepovazuju a nestydim se za ne, tak pak logicky nemam pocit, ze bych je mela skryvat pred nekym jinym.
Vida, jak jsme to vyresily ![]()
MP Marge Zarinya kolegyne si vždy nove boty odnesla do práce, pár dní v nich chodila tam, a teprve pak, až je dala do botníku. Když se manžel ptal, tak už přeci nebyly nové, vidíš přeci ty podrážky. Ona to dávala k dobru. Mně to přišlo divné i vzhledem k tomu, ze mají oddělené účty
No, to je pro me nejen divne, ale uplne nepochopitelne.
MP Marge A tak předpokládám, ze vydelavas 3x víc než tvůj sambo, být platis taky svůj, tak ještě aby ti do toho kecal...
jinak u nás je to hlavně strach z preplnenyho baráku/botniku/vesaku/kredence/knihovny... dosaď libovolný místo než starost o moje finance
Potrefenáhusa Tak ja ale mluvim i o sambech byvalych, kteri vydelavali podstatne vic a byt jsme platili napul.
MP Marge No oni to spis resej ty,co maji uz rodinne finance nebo jak to rict. Ja to neschovavam, ale asi brzo zacnu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my