stes no name Sicilián :) Snad nechodí na Parfu.
VIP zjevy
Kokoska tak jeden nikdy nevi
, no ale kdyz si to hodi do prekladace, tak bude spokojenej
viktorka_od splavu to neni o typu, ale o uprave zevnejsku. Uz jsem tady kdysi davala jednoho dost jedleho jizniho typa
to vůbec. já už začínám mít věk na koloušky, dědu nebrat![]()
Kokoska Já si umím představit, že zrovna Byredo by do něčeho takového ještě mohl vyrůst.
To by moh... ![]()

viktorka_od splavu mne se starsi charizmaticky muzsky vzdycky libili.
Kokoska když ono starší je pro mě padesát:-)
viktorka_od splavu čo je koloušek?
milacka mladý milenec:-)
viktorka_od splavu az ti bude jako mne, trochu se to posune ![]()
viktorka_od splavu az ti bude jako mne, trochu se to posune ![]()
Kokoska to je sice pravda, ale tudleva tu někdo prezentoval teorii, že čím je žena starší, tím vyhledává/měla by právě mladší, tak jsem si na to vzpomněla:D ve dvaceti se mi samozřejmě líbili třicátníci a ne chlapečkové vrstevníci, ale dneska bych brala spíš třicátníka než důchodce (byť vylepšenýho viz ti postovaní:-)
Ja nez tricatnika, radsi sedesatnika, mladsiho nikdy!
barbucha Tenhle vypadá, že stráví před zrcadlem víc času než já. ![]()
viktorka_od splavu na me tahle teorie nefunguje. I kdyz posledni dobou mi na tech internetech furt cpou nejaky upoutavky na nejakou telenovelu a ten chlapik vubec nevypada spatne ![]()

barbucha Tenhle vypadá, že stráví před zrcadlem víc času než já.
přesně. Mutziputzi klidně mladšího, ale ne takovýho šamponka:-) akorát dobu kdy po mně šli už jsem asi prošvihla![]()
Kokoska to je sice pravda, ale tudleva tu někdo prezentoval teorii, že čím je žena starší, tím vyhledává/měla by právě mladší, tak jsem si na to vzpomněla:D ve dvaceti se mi samozřejmě líbili třicátníci a ne chlapečkové vrstevníci, ale dneska bych brala spíš třicátníka než důchodce (byť vylepšenýho viz ti postovaní:-)
Pořád se najde pár vrstevníků a starších, kteří se mi líbí. U těch mladších jsem překvapená, že jsou mladší. ![]()
Já se nepřenesu přes dlouhý vlasy. Radši plešatýho ![]()
Dlouhý vlasy a dlouhý vlasy... tisíc a jedna varianta od sexy charismatickýho po neeee.
Dost pěkný exemplář je tenhle. Ale mohl by být poněkud jetější. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my