olte neee! Presne naopak, kdyz psi a kocky nejsou k jidlu, tak nemaj co delat v chalupe!
VIP zjevy
barbucha Manželka entity je v dobrom priateľskom vzťahu s celebritnou lekárkou a tá si ju vymodeluje k obrazu svojmu.
Těšíme se! ![]()
Kokoska ale někteří lidi se jako snaží, třeba přestali krmit psy zbytky od oběda....jenže to nahradili nekvalitními granulemi, což je snad ještě horší.
nebo si koupí psa, kterého sice už nedají na řetěz, ale na dvůr tři na tři metry...a to je celý psí život. nikam nechodí, nikdo ho nevenčí.
na fb na mě po diskuzi o borderách vybaflo tohle video. ten konec to zabil ![]()
KKterá, ukaž!
Karja
KKterá, ukaž!
Prosim te, uz dlouho se chci zeptat-proc mas na zacatku vety u prvniho slova vzdy zvojene pismenko?
NNevím, objevuje se to při psaní z mobilu. Ne vždy se mi to chce opravovat.
dzizisketa Mne se tu taky kolikrat zdvojuji pismenka a nekdy i slabiky, je to strasne otravne, kolikrat opravuju prispevek treba trikrat a jo, dela mi to snad jen Parfumanie.
Solathis mne zas pise dva krat rovnake slovo. Obcas radsej nic nenapisem lebo sa mi to nechce x krat opravovat.
dzizisketa Jako tu moji spoluzacku? To nee, to je obycejna holka, jen ma rada hipp!
Mrakoplas I to uz se mi stalo, ale spis, ze mmi to prepise dalsi slovo, co jsem mela rozepsane. Je to otrava.
Nepatří do zjevů, právě naopak :-). Ale do těch, na které se hezky dívá nikdo nechodí. Ben Gorjam (Byredo).
999 ach!! ![]()
Jo, Ben je dobrej, toho sledujeme v čase, hned jsou ty jeho vůně o fous hezčí.

999 Ten teda je
.
Aj keď, predstaviť si ho, ako sústredene skladá Influorescence chce kus fantázie
.
999 Pěkný, pěkný...![]()
999 Ojoj ![]()
999 Takovyhle typy se libi kamaradce a rikame jim ,,nemyty,,. Pro me vubec! Ja mam rada myty;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my