Karja on je mytej, jen je takovej trochu voválenej :))
VIP zjevy
bram Tak to je jen ruzne nazvoslovi, ze;-)
999 ja bych mu mozna dala sanci i dve noci :))
bram Tak to já taky :-).
dynda To by mě zajímalo, co by se ti na něm líbilo :-). Myslím vůni Byredo :-).
Ale tak první bych plácla Gypsy Water, protože to zapadá do kontextu tím názvem. Ale spíš by mě na chlapovi zajímal Bal d'Afrique.
dynda Já to asi půjdu v pondělí očuchat :-),
dynda To by mohl být dost zajímavý bál. Voválený![]()
Ale musíš s sebou vzít nějakýho toho voválenýho chlapa, na chlapech ty vůně voní jinak než na nás.
On by sice byl v montérkách, ale budiž ![]()
999 Takovyhle typy se libi kamaradce a rikame jim ,,nemyty,,. Pro me vubec! Ja mam rada myty;-)
Tak on je velmi mytej. ![]()
kdybych si měla vybírat milence na jednu noc, tak asi něco takovýho :-).
Kuk! ![]()
Bal d´Afrique bych na něj asi nelila, ten mi připadá víc ženskej... ale takovej Accord Oud si na něm dokážu představit.
barbucha jee, tady vypada jako muj manzel!! Teda musel by se ostrihat, o odstin si zesvetlit vlasy a vousy a umyt to tetovani ![]()
barbucha jee, tady vypada jako muj manzel!! Teda musel by se ostrihat, o odstin si zesvetlit vlasy a vousy a umyt to tetovani
No ale to už sme zase trochu inde nie? :D
paktofonika no prave. To uz se presouva z kategorie nemytej do mytej :))
bram Jsi mi připomněla konec Tajemné vraždy na Manhattanu, kde se Woody Allen ptá Diane Keaton něco jako A prosim tě co si na něm (Alan Alda) viděla? Když si odmyslíš to tělo, opálení a bílý zuby, co ti z něj zbyde?? - TY! ![]()
Panovi je 42? Ta vovalenost mu teda pridala na vzhledu. Ale sympatickej je, to teda ano.
Helena opět nezklamala.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my