Mutziputzi no společenský pozice už tenis dávno neurčuje, ale sport je to skvělej a ještě splňuje požadavek na společně trávený chvilky. Plus volejbal, badminton a jiný kratochvíle
VIP zjevy
stes to už mi tady vysvětlovaly, že to může hrát i dělník ze šroubárny dneska, leč nepotkala jsem
Pinot Noir to hrozne zalezi na somatotypu, muj syn je ten "hutny" spory typ a staci uplne 2x v tydnu hodina v posilovne, ma bicaky jak ty stehno:-) druhy je zingla a i kdyby tam byl denne tak nic, 3x v tydnu na nem fakt nenechalo nejmensi stopu, musel by tim opravdu stravit veskery cas a mozna by neco vypotil:-)
Mutziputzi hele, co by nemohl, ale myslím, že ani nechce![]()
Mutziputzi on i ten tenis může být docela otravnej, když se doma všude válej tašky s raketama, ze všeho vyklepáváš antuku a víkendy plánuješ podle toho, jestli je nebo není turnaj. O volných večerech pro sebe ani nemluvim, protože když zrovna není dvouhra, je čtyřhra.. ![]()
bram nic z toho mě neotravuje![]()
viktorka_od splavu Jo, to souhlasím. Mě trochu nadzvedává, že chlap, co nemá svaly ze štípání dřeva, ale z posilovny, hned musí být narcis, který se celé dny kochá sám sebou v zrcadle. Muž nabírá svaly zřejmě taky dobře, stačí mu cvičit čtyřikrát týdně (což mi nepřijde moc, vždyť takhle tu cvičí mnoho z nás), stačilo by určitě i třikrát nebo dvakrát, ale beru to jako koníček a nekecám mu do toho (on by taky mohl říct, že mi stačila vinotéka na 40 lahví, že tu na 170 stěhovat nebude
).
Mutziputzi Ale ten, kdo se tenisu věnuje intenzivně, v posilovně určitě stráví taky dost času. Je to dost jednostranný sport.
Pinot Noir Tak 2x tejdně není vrcholově, ale že tenisem ku zdraví nee, to je fakt
Já jsem za ty svaly ze štípání dříví, makání na poli a fyzické dřiny.
Mám pocit, že tam ty svaly už zůstanou.
Mutziputzi mně to nevadilo, dokud jsme neměli děcko. Teď mě to s prominutím sere, protože si nemůžu plánovat svůj volný čas, jak bych chtěla. No ale to už sem nepatří, takže k tématu, pěkně přirozeně osvalené tělo z tenisu je, to zase jo. :)
Catherinne No a kde má dnešní muž tohle dělat?
Damy, ja vam nechci brat ideal muzu pracujicich v lese... ale ti chlapi, co se venujou lesni tezbe, jsou vetsnou dost podsadity nebo naopak slachoviti, aby tu tezkou drinu zvladli. A vetsina z nich je i dost vyzila v tvari, ale ne tak pekne "vovalene", jak se tady prezentuje. ![]()
Pinot Noir jo, to je těžký. Ale ta postava je z toho super ![]()
Pinot Noir Kdekoliv - ne každej bydlí v Praze, myslím že takovej lesník z Kvildy k tomu přijde přirozeně. A že se ne každý líbí chlap z posilovny, a co? Tak nelíbí, nemá smysl to obhajovat nebo naopak.
Tak Rozor zrovna s lesníkem přišla - no viděla jsem jich pár a ty byli ok :-)
razorblade Přesně. A na starý kolena jsou zhuntovaní tak, že důchodu se sotva dočkají. Brácha je dřevorubec, je šlachovitej, cvičí, aby ho všechno nebolelo, a hraje tenis ![]()
razorblade Přesně. A na starý kolena jsou zhuntovaní tak, že důchodu se sotva dočkají. Brácha je dřevorubec, je šlachovitej, cvičí, aby ho všechno nebolelo, a hraje tenis
čili značka ideál :-)
stes Jsem z rodiny lesních dělníků a vyrostla jsem na vsi, kde všichni v lese pracují. Mladí vypadají dobře, ale spíš ty podsadité typy, a starší jsou v invalidním důchodu a chlastají. Moc si to idealizuješ.
Pinot Noir Já to ani s to posilovnou nemám tak spojený s tim samotnym druhem pohybu, ale spíš mám pragmaticky ověřeno, že dobrej chlap má kamarády co s nima tráví čas, sport+hospoda typicky, chození do posilovny je takový individualistický bych řekla, mám zkušenost, že chlap co nemá kamarády je většinou kretén, tím bude můj názor zásadně ovlivněn![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my