Mia je teda ovsem strasny jmeno!
VIP zjevy
Koukám, že debata se už posunula, ale tak jen do záznamu uvedu, že vlasatý jsou nej
,ale
teda spíš bez vousů (Momoa je výjimka) a svalů stačí míň, jejich původ je mi vcelku jedno, hlavně aby tím sportem netrávil většinu volného času
.
Plešatý se mi nelíbí téměř vůbec, jediná výjimka co mě napadá je Dwayne Johnson, nejhorší kombinace je u mě pleška a dlouhý vousy.
Tak ať popojedeme od bicáků...prý sexy Leichtová
razorblade Ja si nemuzu pomoct, to dite je maly Trautenberk, lehce smrncnuty Zilkovou.. nic moc kombinace. Ale fakt z toho muze vyrust..
do statistiky uvádím, že mladej, vysokej, hubenej, dlouhý vlasy, výraznější nebo zajímavej nos (takhle asi v pořadí důležitosti). ale mám i jako Lama_z_Lana slabost pro různý zoufalce, já konkrétně pro nerdí/ajťákovitý typy (když nesmrdí teda). a jako "nehmotný" kritérium mám, že se nesměj moc hejbat - nemám ráda, když se moc hemží po bytě, takový ty energií sršící lidičky. cuká mi z nich oko a po chvíli je začínám nenávidět.
Hele ty deti byste sem fakt nemely tahat.
Do krasnych nikdo nechodi a mne se strasne moc libi tohle![]()

jinx Pěkné. Čí to je? Trochu mi to evokuje Snídani u Tiffanyho, nevím, jestli to byl záměr.
Adminky, nestalo by za to tohle vlakno prejmenovat proste jen na VIP? :)
jinx to je krásné
mitford sister Lol, hele a může mluvit? Aspoň vobčas? ![]()
jinx Dala by som si povedať...
Sú krásne.
jinx jo, je to hezke a ji to sedi
Takhle zepředu mi ta těhotenská ručka pod břichem přijde fakt vtipná.

jinx bozi
Je to givenchy
jinx Tak pak to nebude náhoda :-)
Krehutka To ne. A libi se mi i tyto.

Potrefenáhusa heleee...vobčas jo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my