No mne se teda ta pani libi skoro vic v 2009. Tam mela nejaky svoje charakteristicky rysy, ted ma ten obličej takovej šablonovitej.
VIP zjevy
Ziju v omlylu ze ta Alena ma 49 misto 39, celou dobu co tady probiha. POstava luxus, v obliceji vypada starsi, estetiku nekomentuju.
Mutziputzi ja jsem zatim s tim, jak starnu, spokojena. Postavu teda jako zminena pani nemam, ale v obliceji bych jak ona teda nechtela vypadat ani omylem. A to jsem podle toho, co jsem o ni nasla, o tri roky starsi. A evidentne si za tu vizaz muze sama.
můj ideál ženské krásy:

Emerald Přesně, taky nevím, jakou má výhodu vypadat od 35 o deset let starší. Jedna známá k Pallove jezdí, ta vypadá dobre, ale je jí už téměř 60. Ze je Pallova mladší nez ja, mě dost překvapilo. Postavu má teda skvělou.
A taky jsem s vlastním stárnutím (zatím) spokojena :)
A kolik te pallove teda vlastne je... typove se mi nijak extra nelibi, ale zepredu muzeem bych ji taky nenazvala....
nolita Asi tak. Oblicej na me zadnej velkej dojem neudelal, ale muzeum!? To ani nahodou. Postava ![]()
nolita 39 nebo 40
nolita 39? Taky myslim, ze neni muzeum zepredu, jen podle me vypada starsi nez 39
0zero7 mne jako muzeum taky neprijde, starsi asi vypada, ale to mi taky nevadi, proste se mi hrozne nelibi, co se sebou udelala, pripada mi fakt oskliva
jasně, díky... jak jsem psala, typově se mi nelíbí, ale za mě nevypadá ani nijak extra starší a muzeum už vůbec :-)
Teda radeji bych mela o 5 kilo vic nez vypadat o 5 let starsi. Ve veku 35 a výše tedy stoprocentne. A podle mě každá.
stes Mně je o 7 víc a stále se mě tahle volba netýká, ale 5 kilo navíc bych netahala ani omylem a už vůbec ne dobrovolně.
stes Já třeba rozdíl pět let nepoznám. Nepoznám, jestli je člověku 30, 35 nebo 40. Vidím rozdíl mezi třicítkou a padesátnicí, ale mezitím? Někdo vypadá líp, někdo hůře, někdo mladší, jiný starší, odhadnout to nedokážu. Pět kilo je teda taky prd, obvykle v oblečení ani nejdou poznat. Ale nevěřím, že ta Pallová má míň jen o pět kilo. Za její současnou postavu bych těch pět let v obličeji asi klidně obětovala ![]()
Pinot Noir Tak to já ne, pět let je v obličeji stašně znát a ne, že ne. 5 kilo na váze, jasně že podle výšky a rozložení, je sice taky znát, ale není to tak drastický. A těch pět let, co jsme zmiňovala, byl příklad, ona má mínus dobrejch deset. Já bych pět let v obličeji teda neobětovala, ale postavu má výbornou a měla by jí i s těmi 5 kily navíc.
stes Píše 7 plus detox a cvičení. 5 let v obličeji já teda fakt neregistruju, u sebe ani u nikoho, leda tak u osob s tristní životosprávou bych řekla.
Mutziputzinerozumím...kdo píše 7 plus detox a cvičení???? Jinak 5 let ty neregistruješ na nikom, já na každým - každá to vidíme jinak, to snad není nutný rozvádět ani se o tom dohadovat
stes Pallová to píše...čili budeme mlčeti?
Mutziputzi ne, ale trumfovat se, jestli to je nebo není vidět, je nudný.
Co se děje u Blažků bys nevěděla?
stes Holt nebuď tak dogmatická - každá by chtěla a na každym vidim a strašně znát a ne že ne, blbost, to možná tak za bolševika, kdy strhaný údernice volily mezi indulonou a sádlem a žraly všechny stejný sračky, pak byl objem tuku to jediný s čim se dalo pracovat, a i tak je zpravidla výsledkem pouze větší prdel, nikoli omlazení![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my