stes To moc logiku nema, ale necham te v presvedceni, zes to zakoncila jako lidova mluvci![]()
VIP zjevy
Mutziputzi ach jo![]()
stes To vizejo, neco za vsechny tam jeste mas?
milacka Asi to nebude samomluva ze? A novemu tematu nikdo nebrani, nahod!
Priznám sa, že nemám čo vložiť, nemám instagram, nikoho nesledujem, najviac sa dozviem v tomto vlákne. K Pallovej som sa vyjadrila len preto, že som ju videla aj naživo, instagramové fotky sú skreslené. Netvrdím, že je zrúda, je to celkom pekná žena, ale začína sa strácať v komunite rovnako “naklonovaných” žien.
Mně se třeba líbí takhle pusa. Teda ona se mi líbí celá
.

milacka Já ti to fakt neberu, mě iritujou jenom ty až explicitní komentáře co se tady nejen k Pallový někdy vyskytujou.
lysianthus tahle pusa je normální (a hezká je celá)
Jak tady padla Nela Slováková, tak tam mi přijde, že se ty plastiky naopak povedly fakt dobře. Bohužel špatně je všechno kolem, takže o to víc mě překvapuje, že udržela příčetnou míru.
Ava jenže jí je kolik 30? To znamená spoustu času na další![]()
stes tak možný to je, v matince má kvalitní vzor myslím. Ale zatím dobrý.
Ava Fakt, jo? Já ji tuhle viděla ve Vaňkovce a jako to kráčel horní ret a až pak za ním někde Nela, jsem fakt celkem lekla, ale asi nemůžu vyloučit, že měla zrovna něco čerstvě píchnutý...
Karoleena soudím jenom z fotek, co proběhnou tady, štěstí na osobní setkání jsem bohužel zatím neměla
auto ale potkávám furt. Ale nechci vypadat jako nějakej její zastánce! Jen mě prostě překvapuje, že vzhledem k tomu, jak je celá nevkusná, tak plastiky obličeje mi přišly povedený. 
Ava No to já vcelku souhlasím, že nevypadá nějak vyloženě příšerně, to jsou myslím jiný adeptky, jsem byla překvapená, právě protože na fotkách vypadá ok, ale naživo mi ta pusa přišla fakt brutál.
barbucha Já ti prostě tvrdim, že to co na ní vidíš jako blbě udělaný a nepřirozený, je blbost, na týhle fotce jí paradoxně ubližuje ten filtr, jinak fakt nevim, co na ní vidíte umělýho, typově se líbit každýmu nemusí, ale vy tady z ní děláte pomalu zrůdu, to jaksi nechápu.
Jinak u Marešový bych teda tvrdila, že o moc přírodnější než Pallová fakt nebude.
To neni filtr, co jí ubližuje. Prostě vidim že má přehnaný to obočí, a prostě vidim že má udělaný pysky. A pokud to vidim, tak je to nepřirozený - dobře udělaný vylepšení tě nemá praštit do vočí.
Předtím to zas měla vytrhaný moc, a pysky tenký... to ovšem neznamená že by se nenašla nějaká zlatá střední cesta.
Co se Marešový týče, tak nevim nic, má-li nějaký zásahy nebo nemá. Jestli jo, tak má aspoň rozum, a příčetnýho plastika.
barbucha blbá fotka vs. stylizovaný selfie, ale myslim, že trošku si pomohla

Mutziputzi Já znala Marešovou ještě když nebyla Marešová a zdála se mi hezká vždycky. Ta první fotka je spíš někdy ráno po flámu :-).
999 Já jsem jí taky vídala a nevěděla, že to je budoucí Marešová, taky se mi líbíla, ale vypadala jinak, ne tak vytuněně.
takhle jako na začátku s Marešem vypadala řekla bych

takhle jako na začátku s Marešem vypadala řekla bych
Mně se zdá že vypadá pořád stejně (když vynecháme ty fotky kde řádila s photoshopem a vodřízla si půl obličeje, ty se nedaj brát do úvahy vůbec). Někdy hůř, někdy líp... ale proporce jí zůstaly.
barbucha Bohdan Pomahač jí neoperoval, ale vypadá líp teď

Vypadá to, že má upravený tváře, určitě nezhubla v obličeji tak výrazně, aby to bylo takhle znát a vidím jinou špičku nosu. Ale všechno aspoň na fotce příčetný a přirozený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my