Já proti tý fotce na schodech nevidim rozdíl. V makeupu a účesu (i barvě vlasů) samozřejmě jo, ale změnu přičítám - kromě světla - jen tomu ![]()
VIP zjevy
Mutziputzi Já bych ji na fotce z plesu přepudrovala a jinak dobrý :-).
barbucha A hele tak joo, nevadí![]()
Já napíšu Pallová zhubla a v ksichtě to neni muzeum, tady hned otřesná umělohmotná zrůda. Marešová je zcela jednoznačně vytuněná, ale néé, ty vidíš maximálně novej přeliv....doooobře![]()
barbucha To právo já neupírám nikomu![]()
barbucha A hele tak joo, nevadí
Já napíšu Pallová zhubla a v ksichtě to neni muzeum, tady hned otřesná umělohmotná zrůda. Marešová je zcela jednoznačně vytuněná, ale néé, ty vidíš maximálně novej přeliv....doooobře
a překvapuje tě to? ![]()
nolita ne, ani následnej pláč, že je téma na pět stran a stále nesouhlasim s hejnem![]()
Hele neni na světě člověk ten... aneb nemůžeš se zavděčit všem aneb nikdo neni dokonalej atd. atd.
V tý souvislosti mě dneska kapku pobavilo: https://vimeo.com/393253445?ref=fb-share&fbclid=IwAR073Fk05m9ZiW8FNKyDh4RB7ATbq55YoKwSANAh_-wu4BN-lXMy2eMo3tc
Mimochodem nezdá se ti Cynthia moc zmalovaná? muhehe...
stes A do toho bych šla hned, kdybych se nebála a bylo to v mých kruzích normální
Svůj nos ála bambule nesnáším a vystouplý lícní kosti se mi líbí moc-ovšem těch s mým kulatým obličejem nedocílím, ani kdybych vážila 40 kilo.

crazydaisy Líbí![]()
crazydaisyty plavky jsou super.....i Krajnova tedy.![]()
No ten ananas, nevím, nevím![]()
Zacina se mi libit![]()

Mně se nelíbí výstřih ![]()
crazydaisy Mne se ten ananas prave libi I na nejakym pricetnejsim decentnejsim modelu by byl dobrej;-).
Kokos do ruky a má piňacoladu.
To jo teda, hlavně ty Vereš špičky![]()
Modelka na sobě od porodu syna Eliána tvrdě makala. Domů si pořídila posilovací stroj a běhací pás a nyní předvedla výsledek. Dominika je na nejnižší váze v životě. Nikdy neměla takhle pevné štíhlé tělo.
"Zadarmo to rozhodně nebylo. Musela jsem cvičit, držet stravu a skoro denně běhat na páse. Ale stálo to za to," dodala Mesarošová. Na výsledek se podívejte v naší galerii. Dominika je opravdu v skvělé formě. ■

Mutziputzi tak proti postavě jako celku nemám nic (silikony teď neřeším), a líbí se mi, že má zadek, ale teda ty špičičky, ty jsou boží, to která nedá špičku, tak je vodepsaná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my