VIP zjevy
Nejde mi stáhnout fotka, za mě jí to sluší, ale je to overal nebo není?
Co je na ní příšernýho, ať se vyvaruji?
Tohle je příšerný. Ty pysky i obočí jí neslušej, proč to sobě někdo dobrovolně dělá?
Ta další fotka - 2009 - je ta samá tetina? Hele já myslela že je to Babišová ![]()
Jde o to, že člověk (pokud není nějak zle zdeformovanej samozřejmě) se rodí s nějakým poměrem očí, nosu, pusy... kterejžto vrozenej poměr k sobě tak nějak nejlíp pasuje. To samý jako barva vlasů a odstín pleti, většinou k sobě nejlíp ladí to, co máš od přírody (a neradno to nějak radikálně měnit, kromě lehkejch valérů). Ty zásahy a změny pak většinou působěj jako pěst na voko anžto každej vidí že je to nepřirozený.
Koho bych já označila za krasavici? Tak klasika, třeba Elizabeth Taylor (vim, moc tlustá, stejně jako Marilyn
). Z těch novějších... Liv Tyler?
Tildou Swinton tě dráždit nebudu, nevemu si tě na svědomí ![]()
barbucha prirodnich lidi potkavam vetsinu a zadna slava tedy.![]()
barbucha Já mam takovoudle pusu a hele to je zajímavý, černý obočí a světle hnědý vlasy vod přírody, fakt se mě už i ptaly, čim si obočí barvim a jestli mam hyaluron kyselinu ve rtech taky. V tomhle já fakt nic nepřirozenýho nespatřuju a i se mi to líbí.
Já proti Tildě nic nemam, ale je to exot, ne krasavice, kdybych měla hledat hezkou ženskou z kategorie neobvyklých, je to rozhodně spíš než Tilda Monika Koblížková, teda Marešová, ta z toho neobvyklýho umí vytřískat to krásný, ne to divný.
Co je na ní příšernýho, ať se vyvaruji?
tady vypadá jako Nela Slováková :-) Věk plus mínus 5 let bych taky nepoznala. Škaredá mi nepřipadá, ale plastově ano /čímž neříkám, že má plastiky/. Možná to ale dělá filtr.
Ježišmarja to je jak do dubu furt! ![]()
Že to máš TY vod přírody, tak to znamená přesně to co jsem řekla - že ti to k sobě pasuje. Ptaj se tě proto, že se jim to líbí, no ne?!
Já se nebráním drobnejm korekcím, nějaký malý úpravy cajk a kdekdo takový potřebuje (příroda neni zas tak dokonalá Zarinya
), ale změnit prostě tvar, proporce (to hlavně), barvu vod základu neni úplně dobrý.
Marešová je zajímavá a přitom pohledná - ale nedocílila toho na plastický chirurgii, a to je právě to (ovšem na Tildě si trvám
)!! Ta osobitost, to je čím se takový odlišujou od plastovejch bloncek, který jsou jak z výrobního pásu, je jich dvanáct do tuctu a pomalu nestojej za druhej pohled.
barbucha jakože marešová nemá plastiky?
Mutziputzi Pusu máš mnohem hežčí. Já tam to umělý nějak vidím. Ne, že by to byla nějaká hrůza. Je teda fakt, že soudím jen z fotek a ty filtry dělaj svoje.
barbucha Já ti prostě tvrdim, že to co na ní vidíš jako blbě udělaný a nepřirozený, je blbost, na týhle fotce jí paradoxně ubližuje ten filtr, jinak fakt nevim, co na ní vidíte umělýho, typově se líbit každýmu nemusí, ale vy tady z ní děláte pomalu zrůdu, to jaksi nechápu.
Jinak u Marešový bych teda tvrdila, že o moc přírodnější než Pallová fakt nebude.
Mutziputzi
Ježišmarja to je jak do dubu furt!
Že to máš TY vod přírody, tak to znamená přesně to co jsem řekla - že ti to k sobě pasuje. Ptaj se tě proto, že se jim to líbí, no ne?!
Já se nebráním drobnejm korekcím, nějaký malý úpravy cajk a kdekdo takový potřebuje (příroda neni zas tak dokonalá Zarinya
), ale změnit prostě tvar, proporce (to hlavně), barvu vod základu neni úplně dobrý.
Marešová je zajímavá a přitom pohledná - ale nedocílila toho na plastický chirurgii, a to je právě to (ovšem na Tildě si trvám
)!! Ta osobitost, to je čím se takový odlišujou od plastovejch bloncek, který jsou jak z výrobního pásu, je jich dvanáct do tuctu a pomalu nestojej za druhej pohled.
Mutziputzi jednoducho nepresvedčíš, je to marné, je to marné...
milacka Mutziputzi jednoducho neni třeba přesvědčovat a říká se tomu diskuze, nikoli přetlačovaná, aby měli na konci všichni stejný názor, víme?
Mutziputzi Pallová zrúda nie je, to máš pravdu, ale už sa podobná na mnohé podobné iné ksichty. Akoby boli naklonované.
Mně se Pallová nelíbí, ale nemyslím, že kdyby přibrala 5 - 7 kg, byla by hezčí :-).
milacka Mutziputzi jednoducho neni třeba přesvědčovat a říká se tomu diskuze, nikoli přetlačovaná, aby měli na konci všichni stejný názor, víme?
Víme, víme, ale ten názorový boj je niekedy na mnoho strán...
Mutziputzi ale dyť Ty chceš všechny přetlačit aby se nám Pallová a ostatní zkopírované blondýny líbily
nebudou, se s tim smiř![]()
![]()
stes Nechci, ja se vasi hyperkriticnosti bez sebereflexe bavim![]()
Mutziputzi tak to je vzájemné, my zase tvou![]()
milacka Asi to nebude samomluva ze? A novemu tematu nikdo nebrani, nahod!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my