Luna   ![]()
![]()
Kde to prodávají?
Edit:jo uz to vidím
Luna tu chci, ta je nejlepsi ![]()
Krehutka Cityfolklore. Ale myslim, ze uz se to neda sehnat...?
Luna no zkoukla jsem web a je skoda, ze je maj tak prasacky usite...
na druhej strane by ešte mohlo byť "na lehátku"
slniecko
To je fakt. Haha, ja si to snad pujdu pustit.
slniecko jsem si to pustila. Krásná nitránčina ![]()
Krehutka kde je nitránčina?Nech si vypočujem :) Ja mám dnes rozum v...
Krehutka vďaka za pripomenutie
som sa parádne pobavila.
Krehutka ďakujem.Priznávam, že som to videla /počula 1x.Pavlikova je pani herečka, aj tu to potvrdila ![]()
Krehutka ďakujem.Priznávam, že som to videla /počula 1x.Pavlikova je pani herečka, aj tu to potvrdila
To teda je!!!
Ale počuj, ty úplne zanedbávaš klasiku!!! Horkýže Slíže a Bijouterrier sú základné veci!!!
slniecko pôjdem sa hanbiť do kúta :) SK hudbu som až na pár výnimiek roky nepočúvala (aj vďaka životu mimo SR). Mnohé spoznávam až teraz.
A Pavlikovu si užívam v divadle, je skvelá (zisťujem, že divadlo mi chýba viac ako kaderníčka)
MP Meri Taky jsem si to vždycky myslela (Forejt), překvapilo mě, když jsem kdysi zjistila, že má dceru. :-)
Garfie To jsem ani nevěděla a taky mě to překvapuje :)
Kradu z FB:

barbucha Tady ani svislé pruhy nepomůžu
. A ty kapsy na prsou![]()
barbucha to neni fotokoláž?![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.