stes Felix ma super birkeny!
VIP zjevy
stes no tyvole!! ![]()
No co co co, kdybych měla dědečka, taky bych se s ním fotila.![]()
Sweet Potato !!!!!:-D:-D Vona navic vypada a je voblecena jak nejaka mlada zinka, to je jeste horsi.
notna Jo, proti tomu je tahle fotka ještě zlatá. Plus si tu Felix není podobný, což je dost výhoda:-))
Sweet Potato Ona je výtvarnice, tak je to možná nějaký druh umění, který mě míjí.
To nemůžou dědečka slušně voblíknout?
Ta fotka je šílená. Ty jeho dedkovsky hadry versus jeji holčičí snad fakt musi bejt záměr. Ale je to hrozny.
A teda nemohla jsem si nevšimnout, že dědeček snad nenosí spoďáry ![]()
Co k tomu ty mladé a poměrně pěkné holky vede? Vím, že není kus jako kus, ale já bych staršího a už vůbec ne výrazně staršího chlapíka nechtěla. Já jsem pořád na koloušky, což je fajn, páč takový nějaký by si o mě ani kolo neopřel
.
barbucha Teda čeho ty si nemůžeš nevšimnout!
Mirka No já si to neumím představit ani ve svým pokročilým věku. Když to tak nějak hezky dopadne, že spolu ta dvojice zůstane i po dlouhých letech, tak už se tak na ten vzhled a sešlost nehledí, člověk má toho druhýho nějak zafixovanýho, vidí ho jinou perspektivou, poznal ho jako mladšího a to pomalý chátrání tak nějak neregistruje.
Ale jít po ulici a říct si: Ejhle, to je pěkný devadesátiletý sešlý stařík bez zubů, v sandálech a kšandách, toho chci!
Tak leda ty prachy, případně sexy mozek. Ale za mne tedy ani za za ty prachy.
To radši už sama na věky věků
barbucha to je vyboulena inkontinencni plena!
Je na vostro no
to budou klasicky volný trenky ![]()
Hele, v mým věku jsem už toho viděla dost na to, abych věděla, že takhle slušnej chlap v kalhotách nevypadá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my