999
Mě hlavně baví ta kabelčička v lese, na těch kládách
Růžová diorka a valentino botky
Dyž vona chudinka nic jinýho nemá.
999
Mě hlavně baví ta kabelčička v lese, na těch kládách
Růžová diorka a valentino botky
Dyž vona chudinka nic jinýho nemá.
Hele a kdo to je?
Ty neznáš Emu Dulákovou?! Famous Swiss fashion & beauty blog made by Ema. Swiss Fashion Blogger, Swiss Beauty Blogger, Fashion Blogger, Top fashion blogger, Slovenska blogerka.
![]()
barbucha proc jsem si vzpomnela, ze bych mela zajet s autem do mycky?
barbucha jo to je ta, co tudle větrala v horách! Tak tu neznám. Ale doteď jsem teda netušila, že slovenská bloggerka se překládá do angličtiny jako swiss blogger.. ![]()
Ona žije ve Švýcarsku, kdysi se tam přestěhovala k nějakýmu sponzorovi. Už spolu snad nejsou, ale tak zůstaly jí ty kabelky, a bydliště ![]()
Ty neznáš Emu Dulákovou?! Famous Swiss fashion & beauty blog made by Ema. Swiss Fashion Blogger, Swiss Beauty Blogger, Fashion Blogger, Top fashion blogger, Slovenska blogerka.
Neznám. Já napřed myslela, že je to taková ta kojofanatička. Ale na tu je moc oblečená.
barbucha dej prosím odkaz, já už si ty stránky nepamatuju, jí jo a horší se to, i soudnost
clothilde díky, já věděla, že ten název byl nějakej duchaplnej
barbucha myslis,ze v tom chodi...ven??![]()
Kam jinam?! ![]()
A jinak je to eště ke všemu nejvíc nejlepší kámoška Elizabeth Lore, tu snad znáte ![]()
barbucha Ktorá má veľké peripetie s prsnými implantátmi a detailne ich popisuje.....
Ano, ty první, který jí platil původní sambo, se jí nějak zvrhly... a ačkoliv tenkrát pana doktora chválila kudy chodila, dneska mu nemůže přijít na jméno a hraje to na reklamaci zadarmo
Jako ostatně mnohé jiné - Elizabeth umí sockovat snad ještě líp než Kačka Blažková!
Sweet Potato To je Kača Olivová.
Paní Motyce to zase moc sluší!

barbucha diky za pripomenuti dulakovy :D se na ni budu chodit koukat vzdycky, kdyz by me popadla myslenka si koupit volankovy saty s vystrihem, pac se obavam, ze bych v tom vypadala stejne :D
No ale byla bys za vílu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.