Sweet Potato
Hele, v mým věku jsem už toho viděla dost na to, abych věděla, že takhle slušnej chlap v kalhotách nevypadá
Takhle vypadá neslušnej chlap v kalhotách ![]()
Sweet Potato
Hele, v mým věku jsem už toho viděla dost na to, abych věděla, že takhle slušnej chlap v kalhotách nevypadá
Takhle vypadá neslušnej chlap v kalhotách ![]()
Hele čistému vše čisté. Dědeček už prostě nestíhá, no.
Všechny jste tu mrchy zavistive. Ani stařečkovi trochu povyraženíčka nepřejete. ![]()
já mám pocit, že Felix byl kdysi na liposukci. No tak pravda jeho styling mě taky zaujal.
Ježišmarjá, už zas.

barbucha Bludička ![]()
barbucha Ale baví mě ta velikost kabelky. Kdyby nebyly stejně drahý, jako ty velký, tak už jsem je všechny vyměnila
.
barbucha Jak se jmenovala ta víla z animáku, co má razorblade tu televizi? ![]()
Bledule Mavis!
Mě hlavně baví ta kabelčička v lese, na těch kládách
Růžová diorka a valentino botky ![]()
Garfie A kdyby paní nahoře měla místo kabelečky tu hůlku, tak je k nerozeznání. ![]()
barbucha to vis, kdyz se neda s diorkou vyrazit na velkolepou party, tak aspon na ten parez!
Bledule faktžejo! Mavis jak vyšitá![]()
barbucha ta kabelka ![]()
Hele a kdo to je?
Jako co, do kabelky by se i nejaka ta houba vesla, ale ty botky - jestli tam v nich i dosla, tak ma teda muj respekt ![]()
Lama_z_Lana preco by v takych botkach chodila? Princ ju tam priniesol na rukach aby ich nezamazala. Ved to je jasneeer
vilu jednu
...tak, když v lese tahle víla narazí na Ramba, proč ne...![]()
Lama_z_Lana
prej houba do kabelky!
tahle osoba to je vážně nekonečně fascinující stvoření.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.