razorblade To netuším. Co najít bohouška a přes něj?
VIP zjevy
Stačí dát d vyhledávání "lucie" a vyjede jako jedna z prvních. Vyzkoušeno za vás.
dzizisketa to asi záleží, co sleduješ, ne? Mně vyjedou samé Lucie se sklenkou vína, ženy vinařů a zahradnice ![]()
dzizisketa To bych do tebe neřekla![]()
![]()
![]()
Luciepalkaninova
A na mě první vykoukla nějaká Lucie odtud, protože ji všechny sledujete!! ![]()
Sweet Potato Tak já jsem se na Bohuše a Lucii zaměřila a dozvěděla jsem se, že Bohuš zpívá miminku, heč! Reaguje jen na něj, Gotta a Matušku...
notna Možná jí bylo o trochu víc, to už si přesně nepamatuju, ale už jsou spolu určitě aspoň 20 let...ona je prý moc milá (máme společnou známou).
Garfie na mna tiez! A dokonca dve :)
Sweet Potato hm, tak mně to ukáže 60 Lucií a ani jedna není tahle. Takže zřejmě fakt každému podle jeho zájmů. Mám tam samé alkoholičky.
LOL! Já mám asi tak indiferentní feed, že mi to nabídlo samé trendy, celebrity ani profi instagramery nesleduji.
Garfie Tak jasně rok sem tam. Ale fakt jsem překvapená, jak jsou spolu dlouho. No jo, předsudky.... Měla bych se zamyslet :-)
Lucinku zkoušet hledat na insta nebudu. Kdo ví, co by mi pak pořád nabízel. Už teď mi to háže samé špulící krásky. Ve sledování žádnou takovou nemám. Nechápu, proč mi to dělá.
Viděly jste fotku "super oběd v zoo Praha"? To je fakt jak z vycházky nějakého ústavu.
Kam na to ten Vémola chodí? Neuvěřitelné se stalo skutkem - i pořídil sobě ještě horší zjev než byla Lela. Možná ho přitahujou ty jména? Prej Lulu ![]()
barbucha neni to ten Ken?![]()
U toho možná Karlos nakonec skončí ![]()
No, tak tohle je dno....zlatá Lela :-D
barbucha Ehm, Lulu, Zdenička to je![]()
barbucha ježiš a to jsem se až teď dočetla, že dcera je Lili ![]()
Me by zajinalo, kde tyhle pussynky nakupujou hadry. Vosi pas a pak mega prsa, to nepojme ani sebepruznejsi uplet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my