Martička Schillerová provokuje ![]()

Martička Schillerová provokuje ![]()

barbucha Mně přijde spíš dost děsnej ten komentář pod fotkou
Ounz Mne taky....
Vox populi! Jen ať naštve co nejvíc lidí... i kdyby to mělo bejt jen kvůli lujvytónce.
Ounz S prvnim odstavcem se ztotoznuju, to dal je uz zbytecny (navic mi to prijde jako starsi ne moc drahej model, kterej kolem sebe vidam dost casto na urednicich atd).
Ounz presne tak
Krnacova v Dvtv. No nevim. Prijde mi, ze ostrihanim ztratila smrnc. Lepsi fotku jsem nenasla.

barbucha Ta paní je blbka, má tam pravopisnou chybu sama, znalkyně češtiny ...
999 Nejednu.
Sweet Potato Nejednu...
Lamicka tím účesem mi připomíná joffreyho baratheona, nebo nějakého římského císaře.. akorát koruna z vavřínu chybí ![]()
Lamicka jo tady je videt, jak pekne vlasy dokazou ovlivnit vzhled a "odpusti" kdejakou nedokonalost obliceje..
barbucha Ta paní je blbka, má tam pravopisnou chybu sama, znalkyně češtiny ...
Dyk řikám že je to hlas lidu! ![]()
jsem si to ted precetla jeste jednou v klidu, dobra domovnice :D
Krnacova v Dvtv. No nevim. Prijde mi, ze ostrihanim ztratila smrnc. Lepsi fotku jsem nenasla.
Krnda zjevně patří mezi ty, který by měly dát přednost vlasům delším. Nesluší jí to vůbec. Ty uši!
barbucha Co je s ušima?
Jinak já jsem k prohlášením, že vlasy se přeceňujou, byla vždycky skeptická.
myslíte, že ta Krnda šla takhle nakrátko dobrovolně? nebyla to nějaká kadeřnická nehoda? ![]()
barbucha Co je s ušima?
Jinak já jsem k prohlášením, že vlasy se přeceňujou, byla vždycky skeptická.
No má dobrý plachťáky, ne? A i ten střih (aspoň to, co je vidět) neni nic moc.
A kdo tvrdí, že vlasy se přeceňujou? Jen někomu seděj víc dlouhý, a jinýmu zas krátký.
Hele nechci se chlubit, ale zrovna dneska na mě vyštěkla trafikantka, abych si sundala sluneční brejle. Poněkud mě to zaskočilo - jestli nepatřim mezi hledaný osoby nebo co se děje... bylo to na mě vidět páč se hned omlouvala, že mě chce vidět jakože celou páč má pocit že mi ty krátký vlasy strašně slušej
A z jinejch, dlouhodobejch reakcí vim, že - i kdybych to čekání přestála - si je už narůst nikdy nenechám... (čimž neřikám že jsem filmová hvězda, jen to, že s krátkejma vypadám míň blbě než s delšíma
)
Ale Krnda na to nemá ksicht prostě.
myslíte, že ta Krnda šla takhle nakrátko dobrovolně? nebyla to nějaká kadeřnická nehoda?
Jestli vona nebyla u mladýho Jermana ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.