continuity nechtely jsme tu byt v noci samy
VIP zjevy
Candance Lela kdyz nebyla extremne nalicena a mela nejakej decentni vrsek, tak byla fakt moc pekna zenska. Tahle se nejvic hyzdi tou spatne udelanou pusou a obecne levnym stylingem...
Candance Košíčky?
Sweet Potato nevedela jsem, jak to pojmenovat. Ja kupuju kosicky a ona nejake krytky na bradavky. A jeste blbe.
Ty kozy má teda strašně zmršený, to je snad vycpávaný podomácku ![]()
barbucha Že jo? Koukala jsem na to už včera. Nejsem odborník, ale mám pocit, že se jí ten implantát krabatí.
...no, třeba někdo zazvonil u dveří, ona kukla kukátkem - hle, Vémolovic bejk, tak valila skříně a dovycpala si to...![]()
razorblade přesně. Tam je vidět ten pěknej základ. I když by to člověk těžko řekl, dokud nevidí totok...
razorblade Mě by zajímalo, jestli si teď Lela nechá vyndat ty šílený míče, co jí Karlos koupil někde na Balkánu...
999 Ona to nemela už před ním?
Mirka Měla, ale takhle velký ne.
999 kde na to vezme?
Je mi ji docela líto, i kdyz, ze Vemola je chrapun, to se vidět dalo.
continuity Hele, tohle bych si nechala vyndat, i kdybych si na to měla půjčit.
999 já bych si to teda nenechala nandat, i kdyby byl Vemola poslední chlap na světě.
Kdysi chodili lidi koukat do panoptika, to je ukázalo jako neetické, tak dnes koukaji na Vemolu a jeho prsatice. Mě je z toho normálně fyzicky špatně.
continuity Ani mně to nedělá fyzicky dobře, když to vidím. Neumím si představit život s takovou náloží na hrudníku. Asi bych si nedokázala ani ostříhat nehty na nohou. ![]()
999 já bych si to teda nenechala nandat, i kdyby byl Vemola poslední chlap na světě.
Kdysi chodili lidi koukat do panoptika, to je ukázalo jako neetické, tak dnes koukaji na Vemolu a jeho prsatice. Mě je z toho normálně fyzicky špatně.
![]()
Ježiš, v životě bych netipla, že mi bude Lela proti někomu připadat hezká a přirozená, ale stalo se :-D
Co někoho vede k tomu si nechat udělat toto z horního rtu???
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my