Sweet Potato a neměla by si je vyžehlit?![]()
VIP zjevy
viktorka_od splavu Na fotce to působí jako materiál, který by po žehličce tekl.
Sweet Potato tak jestli je to omluva...:D (no a pak teda dává smysl, že je taková upocená, to v igelitovým pytlíku ani jinak nejde:P
Tak Betty Zrovna toto je celkom slušný model. Teda to prepásanie pod prsiami nie je úplne najlichotivejšie, ale ináč nemám čo vytknúť. Vizáž nepôsobí sviežo, ale chcela by som vidieť, kto pri fotení s bleskom z blízka vyzerá na fotke dobre :D
paktofonika co je zajímavý, že na těch fotkách zahraničních celebrit obvykle nikdo tahle hrozně nevypadá. vždycky si kladu otázku, jestli naši fotografové fotit/doupravit fotky neumějí, nebo jestli je to schválně![]()
Rozhodně by ji prospělo, kdyby neměla ty rozpuštěné vlasy. Takhle se úplně slila, zmizel ji krk a vypadá robustnější, než je.
Mít vycesane vlasy, protáhne ji to a nebyla by taková hrouda. A stačil by i jen stahnuty culik.
Soukalová už nebude Koukalová. Tuším, že budeme koukat.
Tak znáš to,napíšeš knihu a hned chtějí další :-)
dynda no jo, to je fakt, na mě taky chvátali, proto je to tak narychlo, řekla bych!
Sweet Potato Nene, to snad dementovali ne? A ted to zas potvrdili....tak to bude sarada. Tak Gabca snad pristi sezonu bude jeste zavodit!
Rozhodně by ji prospělo, kdyby neměla ty rozpuštěné vlasy. Takhle se úplně slila, zmizel ji krk a vypadá robustnější, než je.
Mít vycesane vlasy, protáhne ji to a nebyla by taková hrouda. A stačil by i jen stahnuty culik.
Přesně tak! ![]()
Ale já bych ještě přece jen doporučila jiný šaty - tyhlety nařasený jejímu typu postavy nedělají dobrou službu, abych to řekla slušně ![]()
Sweet Potato Člověk si musí rozmyslet, s kým půjde do druhý vlny!
Co se aktuálně nosí ve Švédsku ![]()
Jako kdyby to byl jeden úlet někde vyhrabanej, ale to jsou fotky za poslední tejden ![]()

Tvl reprezentantka země, která dala světu cosáky (a jiný)... ![]()
barbucha tak tahle princezna moc vkusu nepobrala, tyhle tri kostymy jsou teda ultra hnusne, ale ono ani jindy to neni zadna slava... neumi to, no...
Někdy to jde... jsou momenty kdy se mi líbí, i v hadrech z HM, ale tyhlety kalhotový kostýmky jsou strašný, strašný! Doufám že z toho nebude trend, aby to nezačli najednou prodávat všichni... co pak budeme dělat?!
barbucha hele nezoufej, pokud se z toho stane trend, nastane standardní scénář, kdy se to postupně všem začne líbit
barbucha tak ja nevidela vsechny jeji outfity samozrejeme, ale casto na me vykoukne na IG a teda slabota, jestli jsem videla dva tri hezke, ale fakt je, ze s kate a megan a tou spanelskou (letizii?) se blbe soutezi, tam je tahle dost bez sance no....
barbucha Já ti řeknu, co v takovém případě budeme dělat, po chvíli ofrňování začneme tleskat svým oblíbeným trendsetterkám, pochvalně říkat, není to pro každého, každý to neumí, ale ty to uneseš...a po další chvíli to bude všude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my