viktorka_od splavu Pochybujem, že sa daju prsia tejto veľkosti schudnúť. Určite nie v takom rozsahu, ako pomocou operácie.
VIP zjevy
paktofonika Tak objem se trochu zmensit da, ale stejne to pak nevypada hezky. Dobre pradlo castecne pomuze, ale mela jsem znamou, ktera pak stejne sla na plastiku, aby pry u vody nemusela lezet na brise.
Kokoska No to je ďalšia vec. Proste to nie je len tak.
Pavlena veď toto :(
paktofonika no to je jasne, ale pokud uz ma nekdo takove potize co kokoska naznacuje, a soucasne je obezni, tak by mi tedy jako prvni opatreni prisla dieta a ne skalpel.. a ja teda svoje konecne nejaky prsa beru jako jediny benefit pribrani, predstava ze si je necham uriznout a zustanu tlusta to bych se musela pomatnout![]()
viktorka_od splavu spis to chce dietu driv, nez nastane obezita. Ale zrovna ja momentalne nemam co radit a kritizovat.
barbucha ja Jitku nedokazu kritizovat, pac prozivam skoro nejtlustsi obdobi zivota. Prstynky mi teda padaj, ale ten pekac buchet mam hodne dobre schovanej. Ale na jejim miste bych asi uvazovala o zmenseni poprsi, z toho musej i desne bolet zada.
Jsem taky tlustá, ale proto nebudu chodit v přepásanejch, upnutejch šatech až po bradu ![]()
S poprsím souhlasím, vono to i vizuálně na tý figuře dělá moc... nicméně se obávám, že k tomu nedojde, protože si na něm Jitka zjevně dost zakládá.
Ona to fakt neumí, přitom je to, podle mě, nadherná ženská. Zhubnout, pořádně oblíknout a strčí do kapsy půl republiky.
dynda já ti nevím, mně přijde uz tak tlustá, že tu nadheru nějak nejsem schopná vidět. Navíc na mě často působí jaksi umaštěně... plus k tomu ty její modely, jak tu padlo, buď celá zahalená, ze vypadá jak tank, nebo všechno vystrceny, že člověk neví, kam s očima. Za mě moc věci na to, abych řekla,že je nádherná.
viktorka_od splavu Pochybujem, že sa daju prsia tejto veľkosti schudnúť. Určite nie v takom rozsahu, ako pomocou operácie.
Souhlasím. To nejde.
Mně se Jitka vždy líbila, ale je pravda, že její společenské modely už nikoliv.
Ava Když já pořád vidím třeba tu Michelle z Dokonalého světa.
Stejně jako v Christové budu pořád vidět tu první miss.
Sweet Potato Dokonalej svet byl fakt povedenej!:)
711990 Přitom prý těžký propadák.![]()
Jo! Dokonalý svět, to je přesně ono. Stejně jako Christová, ten základ tam je. Obě měly od přírody slušně naděleno. S tím ostatním, jako je váha, umaštěnost, oblečení, se podle mě dá lecos dělat, ale když má člověk sotva 160, orlí nos a prsa po tatínkovi jako já... No nic no, aspoň nejsem obézní.
dynda Orlí nos dodává charakter, prsa tě nefackujou když běžíš, drobná postava furt lepší než basketbalistka, ne?
Sweet Potato Já teď někdy viděla Čvančarovou v nějaké pohádce a líbila se mi moc. Ne ta pohádka. Tam byla ještě okatá hezká holka s pěknou figurou. Ta její prsa dnes jsou tuk, ne prsa.
Ava Ta má nešťastný vkus, buď vystrčí všechno ven, nebo zahalí až ke krku. Jako by neexistoval výstřih, jestli mysli, že takovou plochu není radno barevně rozčlenit,nebo co?
....někdy ani rozčlenění plochy nepomůže...
viktorka_od splavu Tak samotná dieta ťa nespasí. To chce pohyb a tam sú zas obmedzujúce tie prsia no. Takže pokiaľ by som bola na jej mieste, začnem prsiami, uľaví sa mi a môžem začať makať. Obézna mi nepripadá, má nadváhu, to áno. Obliekať sa bohužiaľ nevie no.
pecka Panebože, to je kto? :D Oto som akosi bola nútená pozerať (bola som na návšteve) a Ďurianová sa mi páčila, i Adéla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my