paktofonika viktorka_od splavu
Já myslím, že kdyby šla na zmenšení prsou a až potom by zhubla, že by byl efekt operace trochu pokažen. A hlavně myslím, že J. Čv. je se sebou spokojená.
paktofonika viktorka_od splavu
Já myslím, že kdyby šla na zmenšení prsou a až potom by zhubla, že by byl efekt operace trochu pokažen. A hlavně myslím, že J. Čv. je se sebou spokojená.
Fiction No ja si práve neviem predstaviť, ako schudnúť, keď máš obrovské bolesti chrbátu. Bez pohybu?
paktofonika A jak víme, že má obrovské bolesti?
Ale třeba tady to není tak zlý. Barva a ty rukávy se mi teda nelíbí, ale střih celkem příčetný, určitě to vypadá líp, než ten model ke krku.
Sweet Potato No tak teraz som to nemyslela priamo na Jitku, ale predpokladám, že keď má niekto 20 kg (odhad) na hrudi, tak bez bolesti to asi úplne nebude. ALe možno sa mýlim. Známa tento problém mala, ale vážila 50kg i s posteľou, tak to telo asi nezvládalo uniesť no.
paktofonika Já teda netuším, kolik váží má prsa (a mám 75DD)a cvičit se s tím dá,ale 20 kg mi přijde hodně nadhodnocené číslo ![]()
rozarka Kamarádka má JJ a i tak je to nadhodnocené.
Ava Jezis ja se nejdriv lekla, ze to jsem ja v kolektivnich satech
nekdy nosim takhle hozeny vlasy![]()
Sweet Potato Soudím podle těhotenského břicha, což u mě dělalo kolem deseti kil a dvojmo bych to na hrudi mít nemohla.
rozarka Asi to tak bude, mám hrozne blbý odhad :D Tak 5kg? To je asi reálnejšie že? Ja ako mám malé prsia, tak si to neviem dobre predstaviť.
Budou se tu vážit prsa? ![]()
Pardon, musela jsem ![]()
paktofonika Máš pravdu, bez bolesti to opravdu není. Odtud pramení mé celoživotní problémy s páteří. I neurolog mi říkal, že jsem regulérní adept na zmenšení ze zdravotních důvodů.
Prsa jsem si tedy nikdy nevážila, ale fakt je to dost hrozné to nosit.
Kdybyste bez toho nemohly být, zkusit to ale můžu
34JJ
Když odhlednu od všeho ostatního, tak ten dráp, to je jako co? :-D
Teď sem ji náhodou našla na idnesu, dráp děsnej, ale nejvíc unapetitlich mi přijde 'přítel Max, jehož je projektem' ![]()
Ounz šiš to je ta "česká barbie"? teď jsem totiž na jeden takovej projekt narazila, děsný toto!
moora jj, to je ona.
Ounz a já na první dobrou bez brýlí myslela, že je to paní premiérová
, nějaká svatebni reminiscence ....
berush Taky jsem si myslela že je to paní premiérová :-)
berush Haha ![]()
Kokoska není, tady je to dobrý, ale bohužel to dost vybočuje z řady jejího běžného šatníku. Navíc tipuju ultra stahovací prádlo.
razorblade ty si ale střelená! zajdi si na oční, do Jituš by ses musela ještě hodně snažit
berush a já zas, že je to Vémolova Lela... dyť je to stejnej mustr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.