continuity JankaM Tak jsem to musela taky zkusit a pohoda. Přesně jak popisuje bram. S pravou nohou nahoře je to lepší. Pravou jsem dala vejš vždycky, stejně tak i provaz jsem na pravou vždycky dosedla - no a teď jsem to šla po několika desetiletích znovu zkusit. Čekala jsem, že to bude horší, k podlaze mi chybí cca 10cm a nijak jsem se u toho nezrakvila
.
VIP zjevy
JankaM continuity klidně to zkuste, není to tak hrozné. Povede se vám to podobně. Fígl je v tom, že má pokrčenou tu spodní nohu a ta horní směřuje lehce dopředu, není úplně podél těla.
Smarja, ja jsem se nejdriv lekla, ze popisujes tu metodu Lucincina poceti...![]()
Luna levou nohu pokrčit a pravou zvednout? no tak jako teoreticky to tak taky mohlo být.. :)
Tak uz vyzkouseno a s pokrcenou spodni to jde jako po masle!
Luna taky jsem chvíli váhala... :D
barbucha
jako hodne opozdenej darek za maturitu
Jestli si potrpíš na včasný dárky, tak holt budeš muset počkat, až bude maturovat Tonda ![]()
barbucha mno, asi vynecham![]()
Zase další chudák malej, co dostane jen blbý auto ![]()
Luna
Tady se člověk pobaví.
Jasne že jo. Easy, pokrčená ležící noha to usnadňuje fakt hodně. A to nejsem protažená.
JankaM No tak, zkusit jsem to musela
. A myslela jsem si, že provádí něco neproveditelného, ale jde to snadno. Mám něco jako VB ![]()
Luna jo tak to jsem mela stejny myslenkovy pochod... ![]()
Potvrďte mi, že se mi to nezdá, opravdu má paní ministryně ze všech nejkrásnější na tom kabátě sešitý rozparek?
Něco dělám špatně, jak vložím odkaz na Twitter?
https://twitter.com/OMGzine/status/1328710082054524929?s=19
Katka Nevím, sexy hlasem zašeptala "listopad" a já to musela vypnout.
Katka Nevím, sexy hlasem zašeptala "listopad" a já to musela vypnout.
Chápu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my