Ounz Vypada to, že má přešité knoflíky (asi aby se vešla),ten pod trikolorou má být vic na straně a ne uprostřed těla. Ale i kdyby to tak mělo být, vypadá v tom jak strašák. Dvouřadé zapínání a oversize není na hrochy.
VIP zjevy
rozarka no jako s tím dvouřadým a oversize úplně nesouhlasím, ale musí to prostě sedět a ideálně nebýt v kombinaci :) , no (píše potrefenej hroch)
Ounz no tak to nie je iba o tejto fotke. Tých "podarených" mala mnoho. Na čele je outfit AZ kvíz :D S kamoškami z vlády si určite po večeroch predávajú tipy, ako vylepšiť svoj tetka štýl ešte viac.
paktofonika ale nedavno se nekde mihla v cernych satech, vypadala docela dobre a mozna i trochu stihlejsi. Ale ona to vzdycky zazdi nejakym salem nebo koralema, jak rikas, tetka styl.
paktofonika no onato opravdu moc neumí. Nemá styl. Ale ony takový ženy existujou, vůbec nemaj tucha a nedá se jim poradit :)
Ounz minuloročný článok :D
Ministryně financí Schillerová: Jsem milovnice šátků a bot, na selfíčka se „šteluju“ dlouho
Ty kritické komentáře tam byly i ohledně vašeho stylu, samozřejmě ne každý může být expert na módu a všichni mají nějaký názor, ale přemýšlela jste o stylistovi?
Zatím ne. S takovým člověkem bych musela souznít. A momentálně jsem ve fázi, kdy jsem pověřila tímhle svoji dceru, kterou považuji za ženu, která se umí oblékat, samozřejmě je mladá, štíhlá a krásná. Přijede sem příští týden a pomůže mi probrat šatník a začne mi radit.
paktofonika smůla no..
Já bych byla teda radši, kdyby Schillerova věnovala méně péče svému šatníku a selfickam a víc se věnovala své práci nebo alespoň studiu makroekonomie.
continuity tak ale ono se normálně dá zvládnout obojí. To nemusí bejt buď anebo.
Ounz u ní očividně nejde zvládnout poradne ani jedno, tak to honí seflickama na sitich.
Ounz u ní očividně nejde zvládnout poradne ani jedno, tak to honí seflickama na sitich.
tak. tragedka proste![]()
continuity a nebude to bezpečnější naopak? Fejsbucky se aspon dají vypnout ![]()
áááááááá!!!! čtu ten rozhovor a -
"Staráme se o to, abychom nezadlužovali tuto zem, investovali, kdežto ministr sociálních věcí je spíše v roli toho, kdo dává. A já musím hlídat, abychom toho nerozdali moc. Když hospodaříte doma, taky můžete vydat jen to, na co máte, to je jednoduché."
![]()
tvl největší sekyra v dějinách republiky!!!
paktofonika mne prijde, ze Schillerka se posledni dobou fakt snazi, zas tak moc bych ji nepranyrovala. Kdyz si vezme strizlivy saty, vypada vetsinou jako udrzovana pani svyho veku. Jen si to pak obcas pohnoji tema satama typu AZ kviz nebo timhle kabatem :D
razorblade já to čtu a lekla jsem se, že myslíš, že se snaží s tím rozpočtem. ![]()
![]()
Já o tom přemýšlím a došla jsem k zaveru,ze mě je úplně uprdele jak se obléká. I kdyby byla hned filmová hvězda, tak to nezachrání.
Valachova ma ve Snemovne nejak pekny saty, kdyz uz jsme u hodnoceni politicek![]()
razorblade je pravda, že si človek lepsie zapamätá horšie outfity, a ty ju vidíš častejšie než ja. Keby sa radšej prestala prezentovať ako módna influencerka z IG, ktorá sa do selfie dlho šteluje a riešila svoju prácu dobre, to by som jej odpustila fakt všetko.
paktofonika no jasne, ted jsi uhodila hrebicek na hlavicku...
Zpěvačku neznám, ani nehodnotím, pobavil mě ten pán a jeho komentář o "třicetiletých matkách, které popíjejí víno". Pán je znalec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my