Pinot Noir Omg to je zas vyplod! Billie je ok. Neresi voloviny. Dobra je "when the party's over" a jsou na to dobre udelany acapella Cover verze na YouTube. Jak vypada je mi teda jedno uplne. Borec se tam chvasta a teda ze by byl zas az tak v Kondici
VIP zjevy
Pinot Noir Billie je fajn a fotce toho chlapáka jsem se rozesmála nahlas. Připomněl mi takové ty kreslené vtipy, co na nich chlápek před mladou babou zadrží dech, vtáhne břicho, vypne hruď, pak slečna přejde a on vydechle (zdechne) a rozteče se.
Sweet Potato jooo ![]()
Pinot Noir "Mysleli byste si, že celebrita s miliony na účtě, která má k dispozici osobní trenéry, by na tom měla být rozhodně fyzicky lépe než nějaký gamer, který jen sdílí hloupé příspěvky"
Kromě toho, že je to celé špatně, tak škoda, že aspoň nenapsal, proč by na tom měla být líp. Mě by to fakt zajímalo, proč si to myslí.

no jako diblík
Tak Betty spis mi prijde jak z bonprixu, nebo kdyby ji chytli nekde v domacim, teplaky+ papuce:-)
Tak Betty Zlatá fotka, tohle je horší - slabší povahy nebo po jídle neotvírat!!!! https://www.expres.cz/celebrity/daniela-kolarova-zdravi-zkazene-zuby.A161011_132013_dx-celebrity_terka.
crazydaisy zubyuž tady v minulosti proběhly. Já myslím, že tady obličej, vlasy dobrý a pak ty hadry. Je to škoda.
Tak Betty je to škoda, protože jinak na svůj věk vypadá skvěle.
Torrah no nevim, videla jsem nedavno nejakou upoutavku v tv a vypadala jak mumifikovana.
Už mu zase ubližují. ![]()
Bledule Jeho život, jeho pravidla...
Si zapomněla doma kalhoty? ![]()
To je strašnej blbec. Nevim jak přišel na to, že si může všechno dovolit... už aby ho zavřeli zas, alimenty stejně nikdy pořádně platit nebude, hochštapler s holym zadkem.
Muhehe :D

Eh, nedala souhlas... kdo jí to asi na ten její instáč sází? ![]()
razorblade ctu zpetne, ale AS na 56 nevypadá ani omylem. Popravde az doted jsem si myslela neco pres 60. A šmrnc nad hrobem. A jenom tloušťkou to neni.
Původně jsem zvažovala dát sem odkaz na Houdovou umazanou na tváři od menstruační krve "protože je posvátná", ale pak jsem se rozhodla to nikomu neudělat, celkem stačilo, že to vypálilo voči mně. ![]()
marieu Já to bohužel viděla a
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my