marieu Jo, jelito je vystizne. Sama Helena vypada, jak kdyby ho prave dojedla potme.![]()
![]()
VIP zjevy
Me by spis zajimalo, jestli to neco sype...tohle sexkoucstvi a vypatlanost:-D
Hnus fialovej. Přičemž ani na pikosekundu nevěřim tomu, že by se ausgerechnet Zeman nenechal očkovat (ovšemže prozkoušenou, ověřenou vakcínou samozřejmě). Dyk ten se tak bojí vo svůj mizernej, ničemnej život, že k němu nikdo nesmí bez testu!! Mynář - dle vlastního vyjádření - chodí denně, jakož i hradní stráž například!
Možná mu ale nakonec ani neřeknou, že ta jedna - z mnoha injekcí - je vakcína... myslím ty, který ho udržujou v tom vegetativním stavu pomocí kdovíjakejch drog. Asi si myslí, že dostává vitamíny, hrdina jeden.
Ale samozřejmě, jako vždy myslí pouze a výhradně na blaho národa, kterýmu hodlá jít příkladem. Jinou pomstu už asi nevymyslí.
Karja jo, určitě. lidi jsou hrozní dementi a ochotní platit za neuvěřitelný hovadiny
marieu mnum jako s tim tetanem je to strašný, strašný.. já bývala u koní a moc dobře jsme věděli, jak je to prostředí nebezpečný a očkování důležitý. dnes jsou lidi mimo a vina to je rozhodně jejich, nicméně ta hloupost je daná.. takže pokud je společnost nechce obětovat (za vydání hafo úsilí viz ten malej chudáček co to přežil) měla by se snažit edukovat
viktorka_od splavu tak u tetanu zacnou antivaxeri argumentovat tim ze puvodce je preci anaerobni bakterie a tudiz prezije jen v nejake hluboke neosetrene rane a tak po urazu staci jen ranu dobre vycistit...
mnum diskutovat s dementem je ztrata casu. je to takove zapeklite.. vy (jako lekari) jste vlastne lidi presvedcili ze je medicina vsemocna a cokoliv se spiska za problem, vyresite. deti prece neumiraji. atd. no a pak se to bohuzel vrati jako bumerang:-( deti mi je lito ze maji blbe rodice a vas, ze to musite hasit:-/
mnum mně tento "zdravý selsky rozum" hlava nebere. ![]()
viktorka_od splavu tak u tetanu zacnou antivaxeri argumentovat tim ze puvodce je preci anaerobni bakterie a tudiz prezije jen v nejake hluboke neosetrene rane a tak po urazu staci jen ranu dobre vycistit...
![]()
Jo, tohle přesně bylo v diskuzi na idnesu
Á kolik nás tu onehdá bylo s prošlou tetanovkou? A kdo byl šikovný a byl na ní? ![]()
MP Meri Tak myslím, že pro zachování duševního zdraví bude potřeba zrealizovat tu svatbu ![]()
barbucha muhehe... chtelo by to, aby nekdo vyhrabal ucet za udrzovani zdravi pana prezidenta. bychom mozna vsichni cumeli jak pero z gauce. ale mam pocit, ze tyhle informace jsou strezenejsi nez cokoliv jinyho...
Catherinne hlasim, ze jsem si propadlou tetanovku byla nechat pred par lety obnovit! :D (a taky, ze jsem se letos poprve nechala ockovat proti chripce. do toho pravidelne klistova encefalitida... a pak se divim, ze se projevuju jak autista :D)
Myslím, že tady stát naprosto selhává v kampani ohledně informací k očkování, neustálém, trpělivém a opakovaném vysvětlování, zveřejňování potřebných informací a v celkovém postoji ohledně očkovacích schémat, možností atd.
Hele, kdyby se mě někdo zeptal, tadyhle těm popíračům bych to servírovala právě přes zvířátka: třeba kačenky na rybníce, co si žvejknou do sinic, které mají ty bakterie s tetanem, pak se ponoří pro něco, no a nevytáhnou krk, páč jim strne šíje a udusí se. No a: táto jdeme si zaplavat na rybník, abysme se vynořili, máš tetanovku?![]()
Luna - ty, ale Helena je fakt jelito. To je z krve,ne?
Malenge Nevím, jestli by to pro moje duševí zdraví (letos už tak dost chatrné) nebyla poslední rána. Ale příští rok to třeba zvážim :D
artemisia upřímně nezávidím pediatrům, který tohle musí řešit. Po zkušenostech s ultra ortodoxně ekoteroristicky zaměřenými rodičkami, nabývám dojmu, že domluvou ani trpělivým vysvětlováním, natož strašením, v těchto případech nelze docílit ničeho.
marieu jo,jo je to jasné a vůbec ti nezávidím. U nás v ulici máme poměrně hlasité dva domy odpíračů, a to jsou poměrně vzdělaní lidé, ale neočkovaných dětí jak smetí a v té samé ulici vím o dalších dvou matkách, které jsou stoprocentně přesvědčené o příčině autismu (očkování pochopitelně). A teď v tomto roce už s nima přestala být řeč úplně. Jo a jeden houslař odvedle začal pít to savo, nebo co to je, on normálně chlastal konvenčně už před tím, ale teď přesedlal na něco, podle něj "vyspělejšího" ![]()
artemisia jak říká bývalý šéf: "jo, mezi lidma se dějou věci"...
Ten účet bych nechtěla vidět. Půjde do miliónů, ne-li do desítek miliónů. Vono mít za zadkem denodenně k dispozici nějaký doktůrky a zdravotnickej personál, brát je s sebou i na cesty kam se hne, ty pobyty ve špitálech, výkony... to něco stojí, a ty tuny drog a jinýho materiálu!
Rozhodně levnějc by nás vyšla jedna rána lopatou a balzamovač. Dyk máme krizi a musíme šetřit!
Jo a tetanovku mam platnou, spalničky zkontrolovány - taky eště cajk, a chřipku jsem si dala zrovna dneska! ![]()
barbucha spalničky mám vyvanute, ale moje doktorka měla jenom tu kombinovanou vakcínu a ještě prý dvě dávky. Bratru 3500 tisíce. ![]()
To mě popravdě trochu odradilo. A to jsem si už platila i ty protilátky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my