Lamicka to je fakt kontextove, u nas ve skupině aktualne jede ta stará větev, ale je to furt stejne. Kdyby napsala dáma v letech, nevnímám to jako velkej rozdíl. Je to poukazování na vek, nehodí se to úplně nikdy, ale tady ve vlákně jsou kolikrat horší věci.
VIP zjevy
barbucha Charlene je snad nejnesympatictejsi ze vsech royals, ktery ja znam. Naopak Maxime jsem schopna odpustit vsechno. Kvuli jejim barevnejm modelum dokonce sleduju jejich kralovskej instagram :D
Úplně souhlasim! Maxima má roztodivný modely (hlavně ten Natan, co?)
ale jinak je sympatická moc. Vypadá, že je hlavně veselá... a chytrá (na rozdíl od prvně jmenovaný
). Jen ty vlasy, no.
Nic si z toho nedělej, vona ta královna ani modrou krev nemá ![]()
Mimichodem anI nevite, nepisete, ze chudak Karlos musel proclit Lely darky! Trvala na tech taskach a krabickach, tak ho vycapli na letisti.
Tak to nevíš, že hlavní úlovek je vždycky ta reklamní taška?!
Co by asi vystavovala na instáči?
Ale pobavilo (ovšem nepřekvapilo)!
barbucha Přesně, hadry a kabelky si nechá a tašky krásně prodá na Vinted ![]()
Karja jo ten Koukalový výraz! Bez obličeje, možná jen pusy by to byly pěkné fotky.
Evaeva Jj, proc se nekde nesmeje treba vid! Nejhezci je ta fotka, jak tam ma vlasy pres oblicej;-)
Karja ona se tváří tak děsně sexy, až je to divný. Nějak to k ní nejde.
barbucha Nebo se objevuje velmi Malo, ten kadernik. Obcas byva ucesana/nacesana moc hezky
Občas jo. Tak asi nechce ty tři chlupy moc často trápit, akce má každou chvíli...
Ovšem na naši Alču žádnej zdegenerovanej aristokrat nemá! To je holka krev a mlíko!

barbucha aspoň nemá na puse krajky ![]()
Na jitrnici se krajka nehodí.
barbucha Jitrnice se nepoužívá, stejně nevhodné jako vyzobaná slunečnice, prasnice a další
, abys neurážela něčí jemnocit
.
No jo vlastně! Já zapomněla, že se zde pohybují i jemné, vysoce sofistikované dámy, jimž je kinderstube prakticky vrozena... k tomu mají tak laskavou povahu, že nikdy neopomenou volat provinilce, ovšem v jeho vlastním zájmu, k pořádku!
Máme my to ale štěstí!
barbuchaTaky si říkám
.
Já nevím kam s tím, ale myslím, že sem se to hodí nejlíp - nefotila jsem já, ale našla jsem tu fotku na netu. Myslím, že knihkupec má docela smysl pro černý humor.

Torrah Boze, to je bozi!!!
CHodíte taky někdo na procházky s kočárem a psem na louku v botách na jehlách?
Ovšem na naši Alču žádnej zdegenerovanej aristokrat nemá! To je holka krev a mlíko!
Alče nemůžu profesně přijít na jméno, ale tady vypadá celkem dobře. Bez ohledu na mlíko nebo krev.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my