VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 06:07

Kokoska já ne a náš kocar vypadá teda taky jinak (klacek na odstraňování blata z předních koleček je must have)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 06:51
Reakce na Pinot Noir:

razorblade vyzobaná slunečnice, kadeřník zdechl, už se nedivím ničemu.

​jj a vyzila flundra, hladova breca a fuj pysky. Vzdycky si vybavim domovnici, jak freneticky hyka, kdyz nekoho lidovy soud vesi na kandelabr :) 

razorblade

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 06:53

Lela si to vybali z tasek a hned ma toho vic

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:04

Pěkné kousky tady jsou. Tohle je takySexíííí manželka herce Blažka.

Offline SunEclipse
3473 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:08

Kokoska tak na druhou stranu, pamatuju, jak kdesi vyfotili nějakou operní pěvkyni na procházce s rodinou v běžném oblečení, a šup s ní do zjevů taky, reakce byly ve stylu vypadá jak Mařka, a když se nechá fotit, má se na to oblíct. Holt se všem nezavděčíš :D

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:11

Torrah Knihy jsou tedy dokonalý   

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:32

whiskas a co by dělalo s tvým jemnocitem, číst o sobě jako o vysušené tresce třeba? 

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:56

Torrah tak s tím člověkem (který vyrovnával knížky) bych se ráda potkala, ten bude vtipnej

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:02

jinx a nebo to lze i takto SkoroLela

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:13
Reakce na Isca:

​Alče nemůžu profesně přijít na jméno, ale tady vypadá celkem dobře. Bez ohledu na mlíko nebo krev. 

​Nejsou jí ty šaty trochu malý? Dát to někdo do cjmdns, schytá to zle!

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:25

barbucha Jo, jsou obtažený přes břicho, a jsou uvidět záhyby, a mohly by být o fous delší, ale beru to, že je to fotka v pohybu, pravděpodobně neretušovaná,  a v tomhle přiléhavým typu šatů je ti vždycky vidět břicho, pokud ho nemáš úplně plochý. Ale zároveň je dobře barva, výstřih, jednoduchost, absence tetkovských doplňků.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:28

barbucha myslim, ze kdyby chodila co cjmdns a davala tam svy modely z roku 2017 a ted tenhle, tak bychom nad nim hromadne achaly, jak prokoukla a podporovaly ji v dalsim posunu mne ty jeji posledni modely taky prijdou jako to lepsi (kdyz zapomenu na ten hnedej kabat z videa h Narodni tridy), ze se proste vic snazi.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:52
Reakce na Isca:

a v tomhle přiléhavým typu šatů je ti vždycky vidět břicho, pokud ho nemáš úplně plochý. Ale zároveň je dobře barva, výstřih, jednoduchost, absence tetkovských doplňků.

​Tak právě - na každou postavu se nehoděj úplně všechny šaty, přece. 

Výstřih se mi zdá dost hlubokej vzhledem k denní době a příležitosti (i když parlament může někomu připadat jak kabaret ). Jednoduchost a absence tetkovských doplňků cajk.

razorblade 

Kdoví jestli sem už dávno nechodí. Možná začne brzo dávat i selfíčka! Už to vidim v barvách... tenhle střih/barva/cokoliv ti ale nedělají příliš dobrou službu, Alenko! Ale máš dneska pěkné vlasy!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:55

barbucha tvl, to bych asi pred kazdym hlasovanim mela hlasit stret zajmu, ne?

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:00

barbucha Hele, právě na těhlech typech s prsama, bokama, jakžtakž viditelným pasem  a zároveň bříškem vypadají tyhle přiléhavé střihy šatů ještě celkem nejlíp ze všeho, ve volných hadrech by z ní byla větší tetka. Hloubka výstřihu jí sluší, nevidím na ní nic provokativního na denní dobu.

Ale nestraš, že by se tu ochomejtala, Alču nepustit! Už bych si tu nemohla dovolit ani velmi obecný komentáře k oboru!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:05

ty saty mely byt delsi, kdyby byly pod kolena, je to uplne normalni model. Skoda, ze trva na mladistvem rozcuchu aka malomesto 2001. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:06

Isca mně teda přijde, že by ty šaty mohla mít krapítek volnější. Ty faldíky by jí to líp schovalo. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:21

Šaty pí ministryně jsou klasický model mínus 10 let/kilo. Tehdy byly volnější, tudíž zcela jistě pod kolena. Něco podobného bývalo dost často k vidění na různých kulturních akcích (když se ještě konaly), ale ano, v této funkci by to chtělo lépe.

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:22

bram Mohla, souhlasím, a mohly být delší, jak píše jinx,no.

Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:24
Reakce na stes:

Sexíííí manželka herce Blažka.

​a co s ni má bejt, mne přijde v pohode?