VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 23:25

razorblade mně ta fotka ani nepřijde nějak extra nelichotivá, jako věřím, že má určitě lepší :-) ale že by to byla nějaká trága... nejsem si teda jistá, zda ji sluší ta barva, ale jinak ...

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 23:29

razorblade vyzobaná slunečnice, kadeřník zdechl, už se nedivím ničemu.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 23:35

barbucha Charlene :( kombinace účesu, stínů, náušnic, zlaté roušky a saka, no zvláštní vkus

Maxima je mi sympatická, ale ty vlasy by chtěly minimálně pristrihnout...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 23:40

razorblade Tak já to právě píšu proto, že jsem přesně stejná vyzobaná slunečnice  

že je to někdo s modrou krví jsem netušila, ale i tak si můžu psát co se mi zlíbí a naprosto mi nevadí, když někdo totéž napíše o mně. Protože prostě jsem stará větev a vyzobaná slunečnice. No a co

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 07:21

barbucha Mně je úplně jedno, jaké k tomu má šperky. Mně se z částečných vyholení dělá až fyzicky nedobře, neumím to vysvětlit. Kdyby se oholila celá, nevadilo by mi to.

Královna má asi jiné starosti, možná i úmyslně ukazuje, že je taky jen člověk?

Online viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 07:49
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Mně je úplně jedno, jaké k tomu má šperky. Mně se z částečných vyholení dělá až fyzicky nedobře, neumím to vysvětlit. Kdyby se oholila celá, nevadilo by mi to.

​jo, mam to podobne, a jak je to podholene zezadu a pres to ty podtocene vlasy tak to mi prijde extremne neslusive, ani ne tak cool jako radoby cool ale nepovedlo se

pro zlute rosti mam pochopeni, ale asi bych nevydrzela a strihla do toho sama (a dopadla jako ta prvni

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 07:53

Jennyfor tenhle svuj trapas neokecas ani s dvaceti smajlikama. je to stejny, jako kdybych se tady dusovala, ze o nekom muzu psat, ze je prasnice jen proto, ze jsem taky tlusta. bylo by to stejne ubohy...

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 08:43

Ach jo, vždycky se tu zjeví někdo kdo má potřebu ostatní umravnovat. Ve VIP zjevení jsou jina pravidla.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 09:22

Tak Betty Tohle jsem nikdy nepochopila. V normálním životě bych taky o nikom neřekla, že je vyzobaná slunečnice nebo prasnice (a neřekla bych to ani sama o sobě, je to urážka a ne konstatování faktu). Nevím, proč bych to teda měla psát do internetové diskuze.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 09:27

Lamicka tak prasnice bych neřekla, ale když kamarádka řekla na nějakém večírku, že je vyzobana slunecnice, docela jsme se u toho nasmali. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 09:30

continuity mně to přijde hrozný, znám to jen jako urážku

Edit. ale je možné, že to někdo používá v jiném smyslu, ale stejně mi to přijde strašný.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 09:38

No tak pro ostatní:

Hlavy pomazaný nesleduju, neznám, poznám možná jen ty, který měly nějaký skandál a nebo je pod obrázkem popisek.

Chtěla jsem k neznámé paní, co tam lípla barbucha  připodotknout, že mám to křoví stejný, ne-li horší. A protože tam byly ty paní dvě, chtěla jsem upřesnit, o kom že to...

No a ta druhá paní byla taková ... žlutá. Takže volnou asociací mi tam ta slunečnice naskočila a bylo.

Mám se teď jít zastřelit? Že jsem urazila její majestát? Kdyby to byla žena z lidu, tak by to prošlo?

A kromě toho, mě to sousloví ani jako urážka nepřipadá, přijde mi spíš legrační, není to vulgární a mně by to teda neurazilo. Zasmála bych se tomu. Já mám tuhle lidovou tvořivost ráda. 

Edit: continuity  asi mám posunutý hranice, taky se s "holkama" někdy takhle popichujeme a zasmějeme se sami sobě.

Offline Karja
44508 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:05

Jennyfor Ja to taky neberu nijak vulgarne, proste nejak jeta starsi pani. Ale jen se vekem bych to nespojovala, to fakt neni lichotivy, takze si tak rozhodne nerikejte! 

A ,,kadernik zdechl,,, to je snad v dnesni dobe nadsazka ne? Cernej humor, vzdyt jsou toho vtipy plny. Ja mam tuhle nadsazku a expresivnost taky rada. Neberu to doslovne!

Offline Karja
44508 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:07

Mimichodem anI nevite, nepisete, ze chudak Karlos musel proclit Lely darky! Trvala na tech taskach a krabickach, tak ho vycapli na letisti. Tak prej naposledy ji neco koupil!

A Gabca Koukalova nafotila kalendar pro Playboy...ty fotky jsou prekvapive hezky, mimo obliceje, tvari se vsude stejne a vypada tak jako stare. Ale bez toho vyrazu je to fakt vkusna hambarna!

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:12

Karja Teda ty máš přehled

Offline notna
9385 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:19

Karja Tu Lelu trvající na krabicích jsem právě četla. A Karlos dělající haura začne brečet, když má zaplatit clo Aby nebylo po usmíření!

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:25

Karja Ani nevím, jestli je lepší screenshot z Instagramu, nebo tvoje interpretace viděného

Ale furt nevím, kdy a proč se usmířili!

Offline Karja
44508 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:40

Aranel Taky nevim, asi mu bylo smutno! Jako stehovat se z Bratislavy do Prahy co tri mesice, tak to by me fakt nebavilo.

Offline Karja
44508 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:42

Sweet Potato Jako kdyby sambo chodil do prace, tak mu snad tu Koukalku koupim, jemu se driv libila. 

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 10:43

Aranel to je to vůbec nesleduji, ale někde js m zahlédla, že ji jiný muzdonesl strašný bukret těsně před jeho zápasem a on to komentoval slovy, že se to vůbec nehodí, protože se musí soustředit a toto ho rozhodilo.

Tak asi zjistila, že je to pořád láska jako trám!