Já nevím kam s tím, ale myslím, že sem se to hodí nejlíp - nefotila jsem já, ale našla jsem tu fotku na netu. Myslím, že knihkupec má docela smysl pro černý humor.
Geniální????????????
Prozraď knihkupce, ráda si u něj něco koupím.
Já nevím kam s tím, ale myslím, že sem se to hodí nejlíp - nefotila jsem já, ale našla jsem tu fotku na netu. Myslím, že knihkupec má docela smysl pro černý humor.
Geniální????????????
Prozraď knihkupce, ráda si u něj něco koupím.
Malenge přesně
Sweet Potato já vůbec netuším, potkala jsem to na fb
Pinot Noir Hmm, kupodivu nic zvláštního by to se mnou neudělalo. Ale taková "tlustoprdka, machna atp.", to by byla jiná káva
.
ale prstynek je peknej,vkusnej.
Zarinya To jsem si zrovna říkala taky![]()
crazydaisy ti ale měli štěstí, že tam zcela náhodou, zčistajasna poletoval kamerový skřítek ![]()
crazydaisy jsem zvědavá na její svatební šaty
Bowle
jestli ta svatba vůbec bude.
Ty nehty ma teda brutální.![]()
ale prstynek je peknej,vkusnej.
Až na tu ruku. Nehty děsný, a na tom tetování je i pěknej prstýnek jak pěst na voko.
Zásnubní prsten klasického střihu na tý kérce na ruce s takovými drápy je pro mě fakt chucpe. Ale stejnou měrou mě zaujal poměrně nešťastnej výraz toho dítěte. Být to v soukromí, tak asi cajk, ale nejsou to takhle veřejně trochu ukradený první narozeniny??
barbucha ja hodnotila jen prstynek.:-)
tv jak se dokáže starat s těmi nehty o miminko?? ale já tomu nerozumim, no :-(
Magráta to jsme dvě, které nerozumí. Úplně mi naskočila představa, jak se těmi drápy pokouší umýt různá zákoutí a faldy malého mimina a podle mého to prostě nejde ![]()
a teda Karlos mě s výběrem prstenu dost překvapil.
Prsten, drápy... Co ten chlap!?
Mha Karlos no... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.