VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:44

Já jsem s ni chodila na základku, ne teda do tridy, ale štvala mě už tenkrát (ještě s Kristelovou, ale tu si vůbec nepamatuju)

jedna znama s ni ale spolupracovala kdysi na divadle a hrozne ji chvalila, jakej je profik a ze fakt dře

ja teda přes fakt silnou averzi od dětství musím přiznat, ze třeba v dabingu mi byl její hlas a projev vzdycky hodně prijemnej. 
imho její problém je, ze proste vůbec nemá vkus, ta její hudba jsou úplně hrozny shity, jejichž poslech fyzicky bolí. 

Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 06:59

Potrefenáhusa jo, v dabingu mi taky nevadí. Má takový.. univerzální hlas. Příjemný, nenápadný.

Ovšem.. Teď, v posledních dnech, jsem nějak přepnula TV a tam byl nějaký film s ní. Mě to doslova prikovalo do křesla, protože to byla ale taková! sra.ka, že jsem na to v šoku zírala snad dvacet minut, doslova neschopna jakéhokoli pohybu. Pak jsem si dohledala.

Dokonalý polibek se to jmenuje. A přísahám, že horší film jste neviděli, protože tohle by bylo slabé i jako parodie na příšerně filmy. 

Naprosto nechápu, že pod tohle se mohl vůbec někdo podepsat a nestydět se až do morku kosti. 

Režíroval to nějaká Martina Adamcová, hrála nějaké štěky v českých filmech, tuším u Olmera. Tady si, kromě režie, taky štěkla. Něco otřesného!

Přísahám, nic prisernejsiho jste fakt neviděli. Ostudné je to, doslova. Na csfd to dostalo plných 9 bodů. A to jeste přidali.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 08:20

Dadoo ja videla ukazku a rozhodla jsem se uchovat si sve dusevni zdravi (tak jsem se predevcirem a vcera dojimala obema dily psiho poslani)

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 08:37

Dadoo nemá vkus, no

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 08:48
Reakce na Dadoo:

barbucha taky ji vnímám jako šprtku. Navíc totálně nezajimavou, bez špetky charismatu a sexapealu. Prostě ztělesněná nuda. 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:38

Vim, ze vstupuji na velmi tenky led, ale dam to sem. Mam pocit, ze dcerka Bagarove (pro me nadpozemsky krasne bytosti) si to, myslim, v geneticke loterii uplne nevybrala. zde

A co vidim krasne zeny v okoli, tak je to takhle casto, muze mi nekdo rict proc..?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:46

Pavlena ja bych tomu dala cca 18 az 20 let, kdyz je teda nutne hodnotit gentickou loterii. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:48

Pavlena no je trochu po tatinkovi zatim:D ale treba vyroste v zajimavou holku!

Offline Kokoska
34709 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:53

Pavlena taky jsem na to koukala, asi je holcicka po tatinkovi, ale tyhle male deti se dost rychle meni. Hodne na te fotce dela oplacany ksichtik a tvar oci, az bude vetsi, bude vypadat jinak.

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:56

Pavlena Já bych se na to vyprdla, konkrétní děti tady nedrbeme. Kdybys to chtěla otevřít obecně, mám několik zajímavých postřehů :-).

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 09:58

999 tak povidej, obecne postrehy me zajimaji..! 
A jasne, ty podoby se prelivaji, muze to byt casem jinak. (Ale moje obecne postrehy rikaji, ze vetsinou moc neni..)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:01

razorblade Psí poslání Pro mě top filmy! A ještě pravdivé. Ségra má teď určitě našeho předchozího pejska! 

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:03

Pavlena 

No, do reklamy bych si to mimino teď asi nevybrala - a eště to umocňujou ty mašle, ty jí moc dobrou službu nedělaj ... ale vona to nebude žádná tragédie. Z celkem (jak to kulantně říct?) nepohlednejch mimin často vyroste i krasavice, anžto se ty obličejový proporce během let dost měněj. Tady bych viděla, když už rejpat, jedinej handicap v tom, že má oči docela blízko u sebe a to jí už asi zůstane, což neni fotogenický moc... ale určitě, když se podíváš na její rysy, bude jednou působit aspoň exoticky, to je výhoda...

Navíc holka - pomocí kosmetiky apod. se dají dělat zázraky. Však ona mamina by bez toho všeho taky nebyla tak nadpozemsky krásná

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:10

Pavlena z toho, jak vypadá mimino, nelze usuzovat, jak bude vypadat za 5, 10, 15 let

Offline Zuzuli
3746 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:18

Pavlena ja si vzdycky vzpomenu na mutzi, jak prohlasovala, ze nechape, proc osklivy zeny chteji mit holky... Vsechny holcicky v okoli, vcetne te me, jsou kopie tatinka. Rumia je taky zatim cely tata, ale az se nauci pozovat a povyroste, tak budeme koukat. 

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:22

Pavlena Tak k těm genům :-). To, že je dítě ( kor dcera) podobná tátovi, to se dá očekávat. Větší průser je, když si chlap vezme krásnou modelku, co není úplně chytrá, a pak se diví, že jsou po ní i děti. To je velký překvapení. Mám to v okruhu známých několikrát. Bohatý úspěšný chlap, má prostředky na to, aby děti vystudovaly kdekoliv a ono to k tomu není. 

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:32

999 takže dcera hezka po tatovi, chytrá po mámě? Jsem spoko!!!

ne, tyhle generalizace jsou děs a Rumia je náhodou moc roztomily miminko

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:33
Reakce na Potrefenáhusa:

ne, tyhle generalizace jsou děs a Rumia je náhodou moc roztomily miminko

​taky si myslim :)

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:48

999 jejda, no tak to musi byt teprv nadeleni, deti skaredy po tatinkovi a blby po matince.. (vtip)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:55

Pavlena Vzdyt to mimino je spravny.