Ounz mne taky, stejne jako knihy, ktere jsou hrebet ke stene, aby jako nerusily interier.
VIP zjevy
jinx hrbetem ke stene?![]()
Lamicka jj, to jsem mockrat videla, casto to delaji ty bydlenky, co si maji rady "scandi" a mysli si, ze jsou to kosile zavesene na vetvi a vsechno bile a bezove.
Ja som raz ako pubertiacka nasim obalila vsetky knihy hnedym baliacim papierom ocislovala vyrobila karticky s nazvom knihy a autorom a ulozila . Bolo ich plna knihovna. Nezdalo s ze byboli nadseni po par tyzdnoch boli zas bez obalov ale nikto to nekomentoval ![]()
jinx ježiš hřbetem ke stěně
achjo
Ounz ze? :) ja jsem opak, ja mam v knihovne rada chaos a planuji poridit druhou do loznice, takze bude jeste vic chaosu, nemam serazene nic a nijak :) Na me to ale pusobi uklidnujicim dojmem, vydrzim se na to divat hodne dlouho.
Zarinya je. ale zazila jsem situace kdy to bylo fakt zjevne. ja myslim ze si to proste neuvedomuji, asi jak pose Dadoo, proste prece chteji "to nejlepsi" a rypani a shazovani se jim zda spravne
takových rodičů je podle mě více než by člověk řekl. Sama jsem měla takové a proto jsem si u dětí na to dávala úzkostlivý pozor. Moje tchýně mi dodnes nemůže přijít na jméno, protože jsem jí to nekompromisně zatrhla rovněž a ošidila ji tím o podstatnou část "výchovy" vnoučat![]()
jinx no, přesně popsáno, taky se ráda kochám knihovnou ![]()
Ounz viděla jsem to v jednom pořadu o bydlení, byt predelany a knihovna tak deset polic, všechny knihy hrbetem vzad, srdce mi krvacelo!
JankaM Moje starší dítě by chtělo brýle a pevně doufá, že bude mít rovnátka. Myslím, že většina dětí už je na "brejlouny" a podobné zvyklá a nějak to neřeší.
Tuto je to vidieť. Mne to príde divné. Bud mám knihy v policiach, alebo keď sa mi nepáčia, tak ich dám do skrine. Ja nemám rada chaos, knihy na cvičenie a varenie, ku ktorým sa opakovane vraciam sú na polici, ostatné sú v skrini, väčšina v Kindle.

paktofonika at se vratim k celebritam... to dekorovala ANdula, ne? :D
euridike ja teda vzdycky jenom nekde na insta nebo pinterstu, zive taky ne
Ounz ze? :) ja jsem opak, ja mam v knihovne rada chaos a planuji poridit druhou do loznice, takze bude jeste vic chaosu, nemam serazene nic a nijak :) Na me to ale pusobi uklidnujicim dojmem, vydrzim se na to divat hodne dlouho.
Přesně, taky mám ráda v knihovně chaos. Knihovny a knihy jsou na více místech v bytě a mít je barevně srovnané by mě vyloženě iritovalo. :-)
paktofonika Wtf ![]()
@jinx Bydlenky natírají knihy balakrylem přece!
Uf, no tak takhle vidět ty knihy, to mi působí až skoro fyzickou bolest. :-(
jinx to neviem, u nej si spomínam na nejaké nápisy na stene a kus stromu v spálni. :D Na tom obrázku je vtipné, ako sa niektoré elementy opakujú, napríklad ten obrázok s kvetinou :D
jinx neviem si predstaviť, že musím otočiť každú knihu, aby som zistila, ktorá je tá, ktorú práve hľadám ![]()
pecka to bys prave, kdybys takova bydlena byla, nedelala :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my