Nám republikánům je to úplně jedno.
VIP zjevy
dzizisketa odkdy jsou komunisti republikani?;-)
notna Podle mě Meghan v ústraní být nikdy nechtěla, i když po tom, co zažila v Británii možná jo ![]()
S tou záchranou života těžko říct, já to neslyšela, taky jen čerpám z toho výcucu, tak nevím, jak to vyznělo. Kdyby použil třeba "změnila život", asi by to vyznělo líp. :-)
Garfie Taky jsem četla jen už v čj.
Vcera jsem nekde videla prohlaseni Spacka, kterej se k Harrymu vyjadril tak, ze je jen "poblouznenej druhoradou hereckou". A celkove tam do Meghan sel dost huste
Garfie četla jsem asi jinej výcuc a tam si zachránili život navzájem, nevím teda, v jakém pořadí.
z počátku mi Meghan přišla moc fajn, krásná, elegantní a taková živá nebo jak to popsat, myslela jsem si, že královskou rodinu trošku rozhýbe, však nějaké zvyky se kvůli ní měnily dost rychle, pamatuju si, že jako jen snoubenka byla pozvána na rodinné Vánoce, což třeba Kate nehrozilo, ta pěkně seděla i jako snoubenka po 8 nebo kolika letém vztahu doma s rodiči a tak podobně, bylo toho víc. Postupem času mi ale začala být dost protivná. To její současné vyjádření mi nepřijde naivní, to možná kdyby jí bylo 20, ale od ženy těsně před 40 už spíš jako hloupoučké, fakt nevím, co čekala, že si vezme prince a budou žít šťastně až navěky, všichni jí budou obdivovat, naslouchat jí, bude si moct dělat, co bude chtít a nebude nijak omezována. Jako já jsem vrstevnice princů, už jako malé holky jsme se o nich s kamarádkami bavily a snily, ale už v pubertě nám došlo, že sny jsou jedna věc, ale reálný život pod totálním drobnohledem asi nebude tak růžovoučký. Že být princezna asi nebude úplně top, co se člověku může přihodit.
Britský bulvár nečtu, tak si nějakých rasistických keců nejsem vědoma, ta hláška o tmavosti Archieho je samozřejmě úplně stupidní, ale osobně si myslím, že nějakej dement se najde v každé rodině, takže z toho bych nevyvozovala, jací jsou tam všichni hrozní a jak ji od počátku odmítali. Plus o tom, jak byla umlčena, to snad ví úplně každý, že členové rodiny se novinářům nevyjadřují k asi ničemu, je to mnoholetá strategie, fakt netuším, proč si jako myslela, že u ní to bude jiné. No suma sumárum, uvidíme, s čím přijdou dál, když tak touží žít v klidu a ústraní.
Nechci řešit, jak moc za hranou už to je a jak by měl na veřejnosti vystupovat starosta, ale dneska me to hodně pobavilo ![]()

LadyMary me desne nastval tou reakci na Slavii, ja mu fakt fandila a prisel mi jako zavan cerstveho vetru v politice...
Malenge Myslím, že nepřijdou s ničím, tohle je podle mě to nejhorší, co mají a není to žádná trága. Takové mnoho povyku pro nic. A je to vlastně dobře.
LadyMary me desne nastval tou reakci na Slavii, ja mu fakt fandila a prisel mi jako zavan cerstveho vetru v politice...
Tím mě naštval taky, a nerudnejch reakcí za to sklidil dost - zakrátko se ale omluvil, že to asi fakt přehnal.
barbucha omluvu jsem nezaznamenala, jen se kal ze si sundal respirator a dal si cigo. Podle me mu vubec nedoteklo co udelal z pohledu lidu blbe...
razorblade taky jsem četla jen přežvejkanou verzi. Žádná dramata, ale jestli je pravda, co řekla o své svatbě, tak musí být úplně blbá - bere si britského prince a diví se, že svatba je podívaná pro lid...?
Tak možná se tohle dá - v jeho případě zejména - za omluvu považovat ![]()
Jako choval jsem se trochu jako vytrollený kretén krzevá ten Eden, ne že ne...
556556181 komentářůTo se mi líbíOkomentovatSdílet
Jiná Realita prosím tě, když tě tu vidím, mohla bys mi v koupit nekoupit vláknu zrecenzovat s ročním odstupem lumineu, pořád mám dilema zda ji pořídit, děkuju
A mně to přijde ostré dost říct takhle do světa, jak mi život zachránila manželka. To musí být těžké to slyšet říkat od syna, bratra, vnuka po letech společného života takhle v show v tv. Mi to přijde hrozně intimní. A asi to muselo být peklo.
No tak z toho rozhovoru bylo dost patrné, že právě s otcem a bratrem jsou ty vztahy momentálně dost na štíru.
Mně to teda místama přišlo fakt smutný, co Meghan i Harry říkali, čím si osobně prošli, jak to vnímali. Meghan byla bezpochyby lehce naivní (říkala, že Royals původně vnímala spíš jako celebrity, určitou veřejnou roli, ale za zavřenýma dveřma čekala, že je to prostě "normální" rodina, což není no). Ale největším kámenem úrazu byla zjevně neochota paláce jim poskytnout podporu a ochranu (jak mediální, tak psychickou a nakonec i fyzickou).
Ale nic z toho, co říkali, mně zároveň nijak nešokovalo, protože o královské rodině nemám extra iluze. A nakonec se jim myslím tenhle cirkus kolem Meghan a Harryho taky hodí, aspoň se zas chvíli nemluví o Andrewovi.
Mags Vidim to podobne, nevim co vyslo v CZ za vycuc, na me ty informace zas tak negativne pro ni nepusobily. Ze netusila do ceho jde, ok, no dobre. Interview jsem nevidela, mozna bych zmenila nazor. Tady je nejakej vycuc http://www.justjared.com/2021/03/07/15-bombshells-we-learned-from-meghan-markle-prince-harrys-oprah-interview/
Kokoska tak ![]()
Kokoska to je pekne napsano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my