VIP zjevy
Garfie Malenge oni hledají zdroje financí a tenhle rozhovor je jistě určitá reklama/cesta k nim
Taky to na mě tak působí. A ty hlášky ublíženého/rozčarovaného štěněte, to jsem trochu nepochopila.
Kokoska Tak, to je hezky napsané.
já si zahraju na vip flegra, podívám se do křišťálové koule a vyslovím předpověď:
do tří let bude harry dost plešatý a utrápený a na účtu bude mít o nějaké miliardy méně, a meghan, která ještě bude pořád vypadat dobře, vlastně zjistí, že to život s ním jí přináší jen samá trápení a životní křivdy, protože už je nezvou na ples do opery a otevírání olympijských stadionů...a že ten nejmenovaný miliardář rozumí lépe jejím těžkostem, lépe chápe její potřebu létat tryskáčem po světě šířit poselství o životním prostředí, a na jeho ostrově v karibiku je víc bezpečí pro její děti.
ne že bych jim nepřála osobní štěstí, jen mám takové lechtání v břiše, že by to tak nějak mohlo být, a kdybych za tři roky tvrdila, že jsem to říkala, tak by mi to pak nikdo nevěřil.
lepší by samozřejmě bylo, kdybych byla jako flegr, a zase neměla pravdu.
Jiná Realita
a třeba se vrátí ke své hvězdné herecké kariéře.
Jiná Realita Já myslím, že značka Harry royal potáhne pořád. Na schudnutí to nevidím.
Kokoska dobry clanek

Jinak mi to vyjádření připomnělo meho oblíbeného neuromancera. Tam byly taky velice diskrétní, uzavřené a bohaté rodiny bydlící na vysoké orbite. ![]()
já si myslím, že všichni víme totální houby o tom, jak to chodí u král. dvora, takže ty soudu považuju za zbytečně příkré, a ten článek ve forbes za mě je jedno velké wtf... na úrovni něčeho v blesku možná...
nolita souhlas, ten clanek je strasny a ta smrst lidovych soudcu taky
nolita souhlas, ten článek z forbesu mě teda překvapil, já forbes nečtu, ale myslela jsem, že takhle tendenční a bulvání články v něm nejsou.
nolita tak snad tady nikdo netvrdil, že zná pravdu a ví, jak to u dvora chodí... A kdyby si měl člověk dělat názor jen na věci, o kterých ví všechno, okruh témat by se značně zredukoval. Mně tohle napomínání přijde zbytečné.
continuity to prohlášení je dokonalé :)
Tulipe tak podle těch odsudků, co jsem tady četla, bych řekla, že je to tady samý odborník...
a můj názor na věc je, že takové souzení není na místě, vlastně že je to dost nefér... těžko někomu zakážu to dělat, ani tuto ambici nemám, ale klidně to řeknu, pokud to bereš jako zbytečné napomínání, tak klidně, not my problem...
nolita tak snad tady nikdo netvrdil, že zná pravdu a ví, jak to u dvora chodí... A kdyby si měl člověk dělat názor jen na věci, o kterých ví všechno, okruh témat by se značně zredukoval. Mně tohle napomínání přijde zbytečné.
continuity to prohlášení je dokonalé :)
Souhlasím s oběma komenty.

Tenhle chlapík je z Ruska a je to průkopník slepých uliček. Čtyři roky si budoval bicepsy převratnou metodou olejové injektáže. Stihnul si tam toho napíchat šest litrů, ale pak se něco pokazilo... No, tentokrát to nevyšlo, ale zdá se, že lidská kreativita nezná mezí a o zábavu bude vždy postaráno.
A aby to bylo genderově vyvážené, tak tahle paní chce mít nejvější rty na světě. Micinka.
Řvousenka chudinka paní
, vím, že to tak chce, ale je mi jí líto. Takhle se dobrovolně mrzačit.
Jiná Realita omg to je teda dost hnusny co jsi napsala, sorry
nolita presne, clanek otresny, zajimavy je jak CZ media jsou najednou experti, fakt face palm.
Tak Betty Přesně, napadá mě, že je to nejen dost hnusné, ale že to snad musí i bolet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my