VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 09. března 2021 08:59
Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 09. března 2021 11:49
Reakce na Fiction:

Garfie Malenge oni hledají zdroje financí a tenhle rozhovor je jistě určitá reklama/cesta k nim

​Taky to na mě tak působí. A ty hlášky ublíženého/rozčarovaného štěněte, to jsem trochu nepochopila. 

Offline Garfie
28467 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:14

Kokoska Tak, to je hezky napsané. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:14

já si zahraju na vip flegra, podívám se do křišťálové koule a vyslovím předpověď:

do tří let bude harry dost plešatý a utrápený a na účtu bude mít o nějaké miliardy méně, a meghan, která ještě bude pořád vypadat dobře, vlastně zjistí, že to život s ním jí přináší jen samá trápení a životní křivdy, protože už je nezvou na ples do opery a otevírání olympijských stadionů...a že ten nejmenovaný miliardář rozumí lépe jejím těžkostem, lépe chápe její potřebu létat tryskáčem po světě šířit poselství o životním prostředí, a na jeho ostrově v karibiku je víc bezpečí pro její děti. 

ne že bych jim nepřála osobní štěstí, jen mám takové lechtání v břiše, že by to tak nějak mohlo být, a kdybych za tři roky tvrdila, že jsem to říkala, tak by mi to pak nikdo nevěřil.

lepší by samozřejmě bylo, kdybych byla jako flegr, a zase neměla pravdu.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:19

Jiná Realita a třeba se vrátí ke své hvězdné herecké kariéře. 

Offline Tak Betty
6097 příspěvků moje polička 09. března 2021 12:27

Jiná Realita Já myslím, že značka Harry royal potáhne pořád. Na schudnutí to nevidím.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2021 13:11

Kokoska dobry clanek 

Online continuity
42777 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:00

Online continuity
42777 příspěvků moje polička 09. března 2021 20:04

Jinak mi to vyjádření připomnělo meho oblíbeného neuromancera. Tam byly taky velice diskrétní, uzavřené a bohaté rodiny bydlící na vysoké orbite.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. března 2021 12:56

já si myslím, že všichni víme totální houby o tom, jak to chodí u král. dvora, takže ty soudu považuju za zbytečně příkré, a ten článek ve forbes za mě je jedno velké wtf... na úrovni něčeho v blesku možná... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. března 2021 12:58

nolita souhlas, ten clanek je strasny a ta smrst lidovych soudcu taky

Offline zelene.oko
650 příspěvků moje polička 10. března 2021 12:59

nolita souhlas, ten článek z forbesu mě teda překvapil, já forbes nečtu, ale myslela jsem, že takhle tendenční a bulvání články v něm nejsou.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. března 2021 13:15

nolita tak snad tady nikdo netvrdil, že zná pravdu a ví, jak to u dvora chodí...  A kdyby si měl člověk dělat názor jen na věci, o kterých ví všechno, okruh témat by se značně zredukoval. Mně tohle napomínání přijde zbytečné. 

continuity to prohlášení je dokonalé :) 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. března 2021 13:19

Tulipe tak podle těch odsudků, co jsem tady četla, bych řekla, že je to tady samý odborník...

a můj názor na věc je, že takové souzení není na místě, vlastně že je to dost nefér... těžko někomu zakážu to dělat, ani tuto ambici nemám, ale klidně to řeknu, pokud to bereš jako zbytečné napomínání, tak klidně, not my problem... 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 10. března 2021 13:55
Reakce na Tulipe:

nolita tak snad tady nikdo netvrdil, že zná pravdu a ví, jak to u dvora chodí...  A kdyby si měl člověk dělat názor jen na věci, o kterých ví všechno, okruh témat by se značně zredukoval. Mně tohle napomínání přijde zbytečné. 

continuity to prohlášení je dokonalé :) 

​Souhlasím s oběma komenty. 

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:34

Tenhle chlapík je z Ruska a je to průkopník slepých uliček. Čtyři roky si budoval bicepsy převratnou metodou olejové injektáže. Stihnul si tam toho napíchat šest litrů, ale pak se něco pokazilo... No, tentokrát to nevyšlo, ale zdá se, že lidská kreativita nezná mezí a o zábavu bude vždy postaráno.

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:38

A aby to bylo genderově vyvážené, tak tahle paní chce mít nejvější rty na světě. Micinka.

Offline Tak Betty
6097 příspěvků moje polička 10. března 2021 15:09

Řvousenka chudinka paní, vím, že to tak chce, ale je mi jí líto. Takhle se dobrovolně mrzačit.

Offline 0zero7
11782 příspěvků moje polička 10. března 2021 19:22

Jiná Realita omg to je teda dost hnusny co jsi napsala, sorry 

nolita presne, clanek otresny, zajimavy je jak CZ media jsou najednou experti, fakt face palm. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 11. března 2021 10:19

Tak Betty Přesně, napadá mě, že je to nejen dost hnusné, ale že to snad musí i bolet.