já si myslím, že všichni víme totální houby o tom, jak to chodí u král. dvora, takže ty soudu považuju za zbytečně příkré, a ten článek ve forbes za mě je jedno velké wtf... na úrovni něčeho v blesku možná...
Tak ale i diváci Oprah show vědí o životě na dvoře houby... a ty články všude možně jen reagujou na vyjádření, která tam padla. Jasně že to budou laskaví diváci a ještě laskavější čtenáři rozebírat a - komentovat!
Ergo kladívko, pokud tak toužím po soukromí, nedávám hodinovej rozhovor do televize... to je jako najednou skuhrání nad tím, že nedostávám žádný peníze (a musím si, chudák, platit ochranku ze svýho) - když jsem předtím hlasitě a oficiálně oznámil odstoupení z pozice v rodině a povinností s ní spojených... a pak samozřejmě vytáhnu i rasovou kartu a nevůli rodiny (kdy pan otec zlovolně nezvedá synkovi telefon)... při známé skutečnosti, že pan otec, asi proto že byl zlostí bez sebe, sám osobně a na vlastní přání dovedl nevěstu k oltáři, aby potom její matce dělal pánský doprovod... asi aby ji mohl na recepci kopat pod stolem?... vidím prostě drobné rozpory mezi proklamací a skutečností
a to je to, co většina komentuje...
Podle mě ta celá bublina nestojí za takovej povyk, ale člověk se tomu neubrání, když je to prostě všude!