barbucha jejda![]()
VIP zjevy
barbucha takova pekna, zajimava zenska to byla...
barbucha no skoro je mi ji líto, to bude večer čočka až se Andrej vrátí domů
Catherinne tak to už řekla snad předevčírem, tak dnes už to bude jenom: no tak vidíš, já ti to říkal.
Ale ona by si mela pusu prelepit kobercovou páskou, fakt. Můžou lkat spolecne s Prymulou.
continuity běžci nestíhaj...![]()
Catherinne no vidíš, Ty si furt někde běháš a chudák Móňa aby seděla doma!
OliveOyl Móňa ovšem nemá v plánu běžet za dva měsíce maraton ![]()
barbucha No to jsem si říkala, hned jak jsem to zahlídla, že by se měla kousnout do jazyka kdykoli chce pronést nějaké moudro!
A C.Zeta-Jones
Taková hezká baba to byla...
Monča v těch hláškách není sama, tohle je taky na pěst.
Kokoska ona paní Krajnová toho v hlavě nikdy moc neměla, u ní je fakt lepší fotit se (polo)nahá, než vypouštět moudra ![]()
Re svatby, myho kamarada nechala stat nevesta u oltare, vsichni na miste (velka svatba v Mexiku) a ona proste neprisla. Husty celkem.
Kokoska z pláže na pláž...
taky jsem jí tady chtěla hned politovat!!! ![]()
Moc chytře se nevyjádřila, ale taky neni manželka premiéra...
whiskas tak hubu má nafiltrovanou. ty dudy bohužel nikoli. já asi pochopím ji, ale nepochopím, že vyrábět něco takového není trestné. nebo aspoň na odebrání licence. sebevrahy taky doktor nenabádá, aby skočili, když chtějí.
whiskas To je ta samá osoba??
Bože, byla opravdu krásná!!
Jiná Realita Já nepochopím ani ji. Zvětšení prsou chápu, ale v takovém rozsahu? Nerozumím tomu, ale to už snad není ani pěkný. Ale jistě, každého věc.
Garfie Viď? To nepochopíš.
whiskasu ní asi nemůže nejít o duševní poruchu. stejně jako svým způsobem chápu, že si anorektička připadá pořád tlustá, tak si myslím, že ona vidí svoje prsa pořád malá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my