VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:13

Ti plastičtí lékaři co mají tohle na svědomí jsou řezníci bez špetky etiky, profesionální úrovně a svědomí. Vím, že to funguje dej prachy a já ti vyrobím prsa jakékoliv velikosti. Ale ...jsou to lékaři, jak se to slučuje s principy lékařského povolání. No nic.. 

Ad Moňa B. - je to ostuda. Místo aby se snažila trochu pomáhat potřebným v této době, třeba matkám samoživitelkám, škoda mluvit. Ten rozhovor s Babišem, kde tvrdil, že Mońa se bála teroristy, tak odjela do Emirátů a v další větě pravil, že o teroristovi nevěděla a málem se rozplakal..ble

Online OliveOyl
1962 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:20

zlatahouba Mně by od Móni úplně stačilo, kdyby tu pomoc potřebným předstírala

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:48

Sledoval jste nekdo rozhovor s Harrym a Meghan? Mne se to nechce poustet, tak jsem si to musela precist prezvejkany od Blesku. A jak jsem driv byla tym Meghan a fandila jsem ji, tak si ted nejak myslim, ze Meghan je fakt kruta. Cimz se na dalku omlouvam Kate.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:54

razorblade hloupe je ze pravda nikdy nevyjde najevo, protoze kralovska rodina stejne podle meho tenhle rozhovor neookomentuje... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:57

rasaNori no jasne, ale spousta veci se da vycist mezi radky. Treba, ze nejdriv se od rodiny trhli s tim, ze se budou zivot sami, a ted skuhraj, ze je odstrihli od kralovskejch penez. Pak taky, ze si nemohla vyrazit s kamoskama, cestovat si kam chce atd... tam to spis vypada na to, ze si ucast v rodine predstavovala jako Hurvinek valku jen s vyhodami, ale bez povinnosti...

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:59

razorblade presne, pozoruhodná naivita... 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:04

razorblade 

Nesledovala, nemam na tu fňuknu nervy Taky jsem jen zahlídla nějakej výcuc a nepřekvapil. Nechápu tu drzost, se kterou ji (i Harry) srovnávaj s Dianou... která byla sotva odrostlá pubertě když se vdávala - na rozdíl od dávno dospělý Meghan... s výrazně starším manželem kterej ji ani v nejmenším nepodržel ba naopak a o nějaký lásce by se dalo pochybovat - na rozdíl od Harryho, kterej funguje jako spolehlivá onuce... no, škoda slov. Holt nemůžeš sníst koláč a mít ho celej, to by měla vědět.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:06

razorblade 

já jsem měla meghan v dojmu "pěkná hérečka falešná jak pětikoruna" vždycky, i když si naprostá většina myslela něco o andělské duši (a asi pořád myslí), takže se zatím nedivím, její mediální obraz do ní pořád zapadá.

jaká je ve skutečnosti, že samozřejmě asi nikdy nedozvím, stejně jako nikdo z nás.

Offline Zuzuli
3747 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:15

razorblade zrejme pred svatbou sledovala moc americkych filmu na tema, jak se do proste americanky zamiloval evropsky princ a byla slavna svatba a vsichni na kralovskem dvore obdivovali jeji nazory a odvahu na netflixu jich je hned nekolik

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2021 09:19

razorblade tak jsem to taky přelouskala. Působí fakt hodně naivně, zřejmě si představovala pohádku o popelce. Ale říkám si, to jí jako Harry nevysvětlil, jak to chodí, jaké jí čekají povinnosti a tak?

Online notna
9391 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:24

razorblade Nesledovala jsem to, jen četla na idnes. A pokud nemají špatně přeloženo do čj, což se jim na idnesu občas stane, tak Meghan zachránila život Harrymu. Jestli to bylo tak vážný, je mi ho líto, že se z toho nedokázal sám vymanit tolik let. On mi byl vždycky hodně sympatický.

Meghan se mi líbí vzhledově moc a její outfity byly dokonalé. Ráda jsem na ní koukala. Sympatická mi není. Ale možná taky podléhám vlivu spiknutí, které vede kampaň proti ní.

Offline viktorka_od splavu
49217 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:25

Evaeva ja si teda nikdy nemyslela ze je naivka, jen herecka, jako JR. v realu je to ale uplne fuk:-)

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:33

razorblade Přiznám se, že i já jsem neodolala a někde v médiích si výcuc z rozhovoru přečetla. Jaká je pravda, se asi nedozvíme, to ví jen M+H (a Firma)...  

Ale myšlenka, že Meghan předpokládala, že bude odmítána ...... a nebyla odmítána, což ji zklamalo, protože byla připravena "bojovat" s rasismem, se nabízí. Já ji ani jako černošku nevnímám, resp. vím, že je to žena s afroamer. kořeny, ale není to pro mě to určující, navíc ona tuto svou složku vizáže potlačuje (operace nosu 100%, účes,..). Aby to nebylo překrouceno, myslím, že rasismus u její osoby ji nijak nepoznamenal v kariéře ani osobním životě, nemluvím o rasismu obecně.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:39

Fiction me teda prijde ze vypada spis jako mexicanka nebo spanelka:) 

49217 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:53

rasaNori to je ale tim, ze na tom usilovne pracuje (viz fotky z detstvi:-)

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:04

rasaNori viktorka_od splavu Jo, je hezká, má vkus. Prostě mi připadalo, že ji mnoho lidí v té pozici u angl. dvora vidělo rádo. No, škoda.

Offline Garfie
28467 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:24

notna Jasně že nedokázal a přijde mi to logický. Když v něčem vyrůstáš, znegovat to je strašně náročný. Zvlášť když vyrůstáš v královské rodině. 

Jinak já ten rozhovor čekala trochu ostřejší, vlastně to nebylo tak zlý. Meghan teda zapůsobila úplně naivně, ale na druhou stranu chápu, že pro Američanku to musel být dost šok, i když prošla "přípravou", navíc, jak tam sama říká, ji přijali velmi vřele, takže ze začátku z toho mohla mít spíš dobrý pocit, jako že "to půjde". A musím říct, ta historka o tom "černém princi"-říká, že to někdo z rodiny řekl Harrymu a ten potom jí...na jeho místě bych si to asi nechala pro sebe, překvapilo mě, že jí o tom řekl. 

49217 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:42

Garfie no to pro me jen doplnuje ten muj dojem ze tim naivnim v paru je Harry:-)

Offline Garfie
28467 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:45

viktorka_od splavu No, vyznělo to tak trochu....

Online notna
9391 příspěvků moje polička 08. března 2021 10:45

GarfieByla jsem zvědavá, co se dozvíme o královské rodině, ale nějaká očekávání jsem neměla. Snad jen mě zajímalo, zda budou mluvit o pracovních plánech. Z toho porvotního prohlášení při odchodu jsem si myslela, že chtějí být někde v ústraní. A teď to tak teda nevypadá.

A mně to přijde ostré dost říct takhle do světa, jak mi život zachránila manželka. To musí být těžké to slyšet říkat od syna, bratra, vnuka po letech společného života takhle v show v tv. Mi to přijde hrozně intimní. A asi to muselo být peklo.